Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdraví, prevence, léčba. Nemoci, léky, bylinky, alternativní medicína. Kde najít správného odborníka. Jak nemocem předcházet, jak se jich zbavit.
Zdravím všechny maminky na MD (ale i ostatní dámy). Mám pro vás zajímavý tip, jak ušetřit. Jistě kaž...
Chtěla bych Vás seznámit s novou převratnou technologii... Jedná se o suspenzní gelovou technologii,...
Jednou jsme navštivili ortopeda, náhodou jsem našla jeho hodnocení (www.znamylekar.cz/16978/mudr-mat...
Vítáme všechny milovníky kávy! Nabízíme vám převratné informace o vašem oblíbeném nápoji! Většina ...
Má někdo dobré zkušenosti s léčbou bolesti akupunkturou ? Nejlépe v Praze *1*
Ahoj holky, moc bych se Vás chtěla zeptat jestli náhodou nemáte zkušenosti s barevnými kontaktním...
Na prevenci pro dospělé i děti mohu doporučit tinkturu od Allivictus, je z přírodní a opravdu jsme p...
Mám řešení neváhejte mě kontaktovat na email ludmilka.kovarova@seznam.cz dělám se zdravou výživou a ...
chtěli byste vypadat dobře,jste unavení a bez energie?Rada poradím.Kontak:martina.buckova@centrum.cz
Ahoj ženy. Celý život jsem měla oči v pořádku, ale před měsícem mě poslala moje obvodní na oční a ta...
Dcera, 10 let, si v posledni dobe stezuje na bolest nohou. Nevim cim to muze byt. Je to takove divne...
Můj syn má 2,5 let a má vysoké horečky, dala jsem mu Nurofen sirup, teplota klesla po chvilce. Jenže...
Dobrý den, mám trochu dilema, protože každý říká něco jiného. Potřebuji akutně nové brýle. Mám brýle...
Řeším teď poměrně velký problém. Asi před třemi měsíci jsem se přestěhovala a v té době se mi začal ...
Máte prosím některá zkušenosti s prášky na zvětšení poprsí?
dobry den,chtela bych se optat na vase osobni zkusenosti s laparoskopii.jdu zanedlouho na oboustrann...
Dobré odpoledne ženy brňačky, mohly byste mi prosím doporučit nějakou dobrou optiku? Poprvé v životě...
Kam a na jaký masáže v Praze?? Máte někdo něco oblíbeného?? Na slevových portálech je toho spousta a...
"Zdravím, snažila jsem se zde najít nějaké informace o přípravku biopron, což by měly být probiotika...
Ahoj, máte někdo zkušenost, jak se dá toto zlepšit? Náš děda prodělal mozkovou příhodu a celkově se ...
Slyšeli jste někdy o Goji nebo jste ho už vyzkoušeli? Jaká je Vaše zkušenost? Goji označuje čínsko...
Má někdo zkušenost se zelenými potravinami? Ráda bych je vyzkoušela a tak mě zajímají vaše zkušenost...
Zdravím holky. Máte některá zkušenosti s vaginální mykózou? Včera mi začala nepříjemné svědění, pále...
Ahoj holky. Prosím, poradíte co vám pomohlo na hemeroidy? Dříve jsem s tím žádné problémy neměla, až...
Ahoj holky, tak už i na mě přišlo nachlazení to pravé podzimní. V lékárně jsem mi doporučili na rýmu...
Zdravím, dělám bakalářskou práci, která se diabetiky 2.typu zabývá. Chtěla bych vás moc poprosit o v...
Zdravím vás, snažila jsem se zde najít diskuzi na téma inkontinence, ale bezúspěšně, takže jsem se r...
zdravím všechny, jaké máte zkušenosti s atopickým ekzémem? je něco co vám zaručeně pomohlo? chtěla b...
Dobrý den, mám hrozné alergie a teď v létě, jak létají různé pyly a je teplo, takže se nedá pořádně ...
Čauky, máte někdo vyzkoušený přípravek Duanwood Red Reishi? Nebo víte o něm něco? Nejlépe o jeho vli...
Ahoj všichni, chci začít konečně zdravěji žít a tak se chystám, protože sama moc nevím co a jak, do ...
Zdravím vás, mám dvě děcka:-) (5 a 7 let). Ráda bych je nechala očkovat proti klíšťové encefalitidě...
Ahojky, poradíte mi prosím, která klinika asistované reprodukce v Brně se nejvíce zabývá genetikou? ...
ahojky, chci se zeptat jestli mi prosim nedoporucite nejakou dobrou znacku pasty, ktera by mi pomohl...
Ahojky, máte některá zkušenosti s tímto doplňkem? http://www.alenkaobchod.cz/detail/powerful-worker-...
Ahojky chci se s vami poradit jestli pouzivate po antibiotikach nejake probiotika popripade s kterym...
Zdravím, přidávám tip na knihu zdarma o Andské fytoterapii, jmenuje se Vilcacora léčí rakovinu a mě ...
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli někdo používáte vůně(spreje) na polštář? Poslední dobou mám trochu...
Zdravím, syn má už delší dobu atopický ekzém, ke kterému se mu přidala i vysušená pokožka. Zkoušeli ...
Dobrý den, mám doma půlroční holčičku a už asi tři měsíce mě zhruba jednou za dva týdny přepadne hro...
dobry den, mam posledni dobou hrozne velky pokles energie, jsem opravdu porad unavena.. nemuzu norma...
Ví někdo o účinném prostředku co zabírá na bolesti hlavy?
Ahoj nemáte někdo nějaký osvědčený lék na Dyspeptickou poruchu metabolismu (nadměrné tvorby plynů - ...
máte někdo osobní zkušenosti s operací šedého zákalu? Děkuji za odpověď.
Dobrý den, slyšela jsem, že kurkumin dobře funguje na snížení teploty po povinném očkování - prý se ...
Ahoj, dlouhá léta jsme doma používali chladivou koňskou mast, když byla třeba (nějaký natažený sval ...
zdravím.máte někdo zkušenost s operací víček? padají mi a mám pořád unavené oči....a taky bych chtěl...
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jaké přírodní metody pomáhají na rýmu a kašel?co máte vyzkoušené...
Co používáte na kocovinu? je něco, co pomáhá nebo trpíte stejně jako já na druhý den...?
Ahoj, poradte prosim, casto se mi vraci neprijemna bolest v krku, co mi doporucuje doktorka mi uz mo...
Dobrý den, nedávno mi v lékárně doporučoval lékárník Revitanerv Strong, že je to nějaká novinka a mě...
Ahojte, kam chodíte vylepšovat postavu ? máte nějaký svůj oblíbený podnik? baví vás tam cvičení nebo...
Nějaké babské rady nebo přípravky na vlasy? Nejvíc mě zajímá, co dělat, pro větší objem. Nedávno jse...
Zdravim, prosim o radu a zkušenosti jak pročistit, detoxikovat organismus? Brala jsem ted hodně léči...
Zdravím všechny diabetiky, mohl byste mi někdo poradit nějaké dobré vitamíny pro diabetiky, které už...
Co bych mohla použít na únavu, abych vydržela čilá na nočních službách, kde se potřebuji učit. Káva ...
Dobrý den, najde se tady někdo, kdo je diabetik a používá sprej Tri-Hypo proti hypoglykemii? Zajímal...
Nevíte někdo o nějakém zaručeném prostředku na bolesti zad?
Ahoj maminky, dáváte miminkům pravidelně kapičky Vigantol, pan doktor nám je předepsal a máme dávat ...
Nevíte někdo co vzít na dovolenou na pohmožděniny a modřiny? :-) Kluci hrozně běhaj a furt jsou potl...
Zdravím! Hledám novou gynekoložku v Praze a koukám po nějakých aktuálních doporučeních... Všimla jse...
Ahoj holky, stalo se mi něco hrozného, v mých 24 letech jsem při sportu přišla o zub! Moje zubařk...
Dobrý den. Již třetím rokem roznáším letáčky - takže strašně moc chodím - asi 3 -4x týdně. A bolí mě...
Potřebovala bych poradit, jaký jogurt s živými kulturami je nejvhodnější pro výrobu domácího jogurtu...
Dobrý den. Doporučte prosím kvalitní tejpy, které se neodlepí při zatížení.
Téma ,,Stříbro na odřeniny". Kdo používáte a jaký?
Ahoj, zanedlouho spouštíme nový projekt s cílem být cenově dostupnou alternativou osobního trenéra....
Znáte někdo tento přípravek, prosím: http://www.folixilpromuze.cz/
Poraďte co na zažívací potíže, snažím se jíst hodně jogurty ale pořád to není ono. Taky bych potřebo...
Ahoj, začala jsem držet dietu a do toho bych chtěla ještě hubnout pomocí cvičení. CO je nejlepší na ...
Co je podle Vás nejlepší na ucpaný nos?
Ahoj holky, prosím o radu ohledně zničených vlasů. Myla jsem si je téměř denně, často jsem je fénova...
Zdravím všechny sportovce, poradí mi tu někdo, co bych měl jako začínající sportovec, do sebe cpát? ...
Nemáte některá odzkoušený nějaký doplněk, co by mi pomohl s opakujícími se mykózami ? Pořád vyplachu...
Nemáte prosím pozitivní zkušenost s nějakým lékem či doplňkem, po kterém se mi výtok už nevrátí ?
V lékárně jsem objevila leták na Colonfit. Už ho někdo vyzkoušel?
Dobrý den, sháním na práci nějakou pohodlnou židli. Poradíte mi, s čím máte dobré zkušenosti?
Dobrý den, je tu prosím někdo, kdo má zkušenosti s kapkama Allergodil? Trpím alergií, kdy mi dot teč...
Prosím nějaký účinný sprej na rýmu ?
Co vám nejlépe účinkuje při střevních potížích ?
jak jste svým nejmenším láskám čistili první zoubky? Nebo kdy začít s jejích umýváním?
Ahoj, mohla bych poprosit o nějakou inspiraci, jak zhodit alespoň 10 kilo ? Chtěla bych se sebou do ...
Krásný den, Aktuálně v rámci VŠ výzkumu s kolegy řešíme, o jaké informace a témata z oblasti zdrávé...
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli se vyplatí zaplatit si nějakého výživového poradce, který by mi s...
Ahoj, uz me nejaky cas pobolivaji kolena pri behani, zazil to nekdo? Co pomuze? Dekuji
Co všechno jste zařadili do jídelníčku v případě bezlepkové diety ? Nějaké tipy pro zpestření ?
Zdravím, četla jsem v jednom článku na http://vsestihnu.cz/media/bakopa-bylina-jako-lek/ , že bakopa...
Které kapky do nosu se prosím dělají s tím dětským kapátkem ?
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli nemáte zkušenost s tím, když mám nehty jako papírky ? Přitom jsem...
Ahoj čeká mě operace kolene, tak se chci zeptat jestli jste to někdo podstoupil jak je je to s hojen...
Holky, zabírají Vám brusinky na zánět močáku?
Jaké mi doporučíte brát vitamíny v těhotenství? Na trhu je jich tolik, ale chtěla bych koupit spíše ...
Ahoj holky, jaké máte zkušenosti s Chiashake koktejly? Já ho teď piju a chuť s mlékem je super. Pili...
Zdravím, máte prosím zkušenost s nějakým lékem na lepší spaní? Co mi doporučíte?
Ahoj holky, mám dotaz, máte nějaké zkušenosti s podáváním doplňků stravy? Konkrétně s vitaminem D?
Zdravím, máte zkušenost s lékem Persen? Známá mi ho doporučila na neklid a nespavost.
Ahoj, snad se nebudu ptát hloupě, ale jsou nějaké doplňky, které se berou v období menopauzy nebo po...
Zdravím, zkoušeli jste už od www.nasivin.cz jejich sprej Sensitive? Měl by být šetrnější k nosní sli...
Zdravím, doporučíte mi kvalitní probiotika prosím?
Ženy, co vy a menopauza. Jak překonat nepříjemné projevy?
Zdravím všechny, doporučíte mi vitamín D v tabletkách? Nevím, který vybrat, děkuji.
Dobrý den, mám teď nějakou dobu stavy úzkosti a strachu. Nemáte prosím podobnou zkušenost? Co s tím?
Zdravím, dneska mi vyšel zvýšený cholesterol při odběrech, mám nasadit dietu. Říkala jsem si, že by ...
S jakými probiotiky jste spokojení? Nasadily mi antibiotika, tak přemýšlím, že si pořídím i probioti...
Pěkný den, chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s užíváním železa ? Beru ho už asi 14 dní a má...
Ahoj, chci se zeptat jestli tu taky někdo trpí při rýmě na odřený nos ? :( Hrozně mě to štve, protož...
Milé dámy, mám dotaz. Má některá z vás s Vigantolem zkušenosti? Jedna moje kamarádka ho celkem kriti...
Ahoj holky, jak je to s podáváním Vigantolu ve vyšším věku. Je to k něčemu dobré? Nebo zbytečnost?
Prosím pěkně, myslíte, že ty doplňky na bolesti kloubů pomáhají ?
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli bych tu našla někoho, kdo má zkušenost tady s tou dietou ? Zajíma...
Poraďte prosím, co užívat abych se zbavila oapkujícího se zánětu močových cest. Předem moc děkuji za...
Co je dobré na podporu imunity? Chtěla bych něco také pro děti, nejlépe něco přírodního. Díky za t...
Pěkný den, chtěla bych se zeptat ohledně zdravého stravování. Tím, že mám dvě děti, tak je to poměrn...
Chtěla bych pro děti nějaký přírodní doplněk stravy na podporu imunity, poradíte?
Poraďte jaký doplňek stravy se vám osvědčil na podporu imunity?
Jakou máte zkušenost s homeopatiky ?
Poraďte co je dobré na posílení imunity? Děkuji za rady.
Co používáte pro detox celého organismu a zároveň i něco na regeneraci ?
Ahoj, ráda bych se tu poradila ohledně vitamínu. Myslíte, že je jedno které člověk užívá nebo jsou p...
Poradíte nějaké diskrétní vložky na únik moči?
Dobrý den, našla bych tu někoho, kdo má nebo měl potíže s karpály ? Jak jste tuto situaci řešili a ...
Kdo to zná, prosím o sdílení zkušeností jak s tím fungujete, jaké inkontinenční pomůcky používáte?
Holkyy, našla bych tu někoho, kdo se řídí tabulkami a byl mi schopný doporučit nějakou sváču , která...
Ahoj, podělte se o zkušenosti, co vám pomáhá, jak s tím fungujete...Předem díky za zapojení.
Zajímalo by mě kolik šálků kávy je podle vás v pořádku za den vypít ? Je fakt, že piji kvalitní kávu...
Co byste teď poradili za doplněk stravy na podporu imunity? Co se vám osvědčilo? Díky za odpovědi
Kdo s tím máte taky potíže, prosím poraďte, co vám pomáhá?
Pomáhá vám někomu hořčík, slyšela jsem, že je to dobré na stres, máte někdo zkušenost, případně v ja...
Zdravím, zajímalo by mě, kdo užíváte doplňky stravy s magnésiem/hořčíkem jestli vám to pomohlo s bol...
Ahoj, chtěla bych se zeptat v jakých případech jste začaly užívat ostropestřec ?
Ahoj cvičíte někdo doma?Chtěla bych začít,ale nevím co si přesně koupit.Ráda bych cvičila na nějakém...
Holky při brouzdání po internetu jsem narazila na několik možností, jak rychle hubnout. Chtěla bych ...
Kdo máte taky problémy s usínáním a probouzením během noci prosím poraďte co vám s tím pomáhá. Už js...
Zdravím, kdo máte doma filtr na pitnou vodu, podělte se prosím o tipy a zkušenosti. Předem děkuju :)...
Ahoj, co byste doporučili na podporu imunity? Co užíváte a osvědčilo se vám?
Ahoj, kdo máte zkušenost s aromaterapií, poradíte od jakého výrobce je nejlepší kupovat éterické ole...
Poraďte prosím něco na rychlé dodání energie. Poslední dobou s tím docela bojuju, hlavně v práci. Dí...
Ahoj. Zajímá mě, kdo je na tom stejně jako já. Mám epileptické záchvaty pouze v noci. Předtím se pro...
Jakou zkušenost máte s užíváním kolagenu ? Poznali jste to po nějaké době užívání třeba na vlasech ?...
Kde mají pěkný výběr cyklistického oblečení ?
Ahoj všem, je mi 60+ a trápi mě častý únik moči, začala jsem se kvůli tomu vyhýbat společnosti ale n...
Nemáte zkušenost s nějakým přípravkem, co je určený na domácí ošetření poranění kůže a aspoň trošku ...
Jakým způsobem děláte očistu neboli detox těla/organismu ?
Mám poslední dobou velký problém usnout, hledala jsem nějaké přírodní řešení a našla jsem bylinné ka...
Jak prosím řešíte únik moči, jaké pomůcky vám vyhovují a neobtěžují vás?
Chtěla bych zkusit čistě přírodní doplněk na podporu imunity, četla jsem že je to pro tělo nejlepší,...
Máte někdo zkušenost s pomůckami odtud https://www.care4you.cz/?
Nemáte někdo zkušenost s touhle kosmetikou https://www.care4you.cz/qx42/kosmetika-seni-care na sucho...
Při cestování mi hrozně otíkají nohy, mám s tím problém hlavně na dovolených, pomáhá vám s tím něco?...
Doporučíte přírodní repelent vhodný pro děti?
Ahoj, taky se vám to někomu dělá? Mně hlavně v létě, co vám na to nejlíp pomáhá?
Doporučte prosím nějakou volně prodejnou mastičku, co se vám osvědčila, děkuju.
Taky s tím míváte problémy? Já hlavně v podpaží a tříslech, co vám pomáhá?
Pomáhá vám na zácpu něco přírodního? Nechci být závislá na projímadlech, díky.
Doporučíte kvalitní probiotika? V lékárně mi vždycky cpou nějaký jejich a úplně tomu nevěřím.
Nemáte tip na něco co dokáže rozehnat zánět močových cest ještě v počátku abych nemusela pokaždý sko...
Máte někdo zkušenost inkontinenčníma pomůckama seni viz https://www.care4you.cz/ ?
Nemáte někdo filtr do sprchy viz https://www.dionela.cz/sprchove-filtry/filtry/c-81 ? Říkala jsem si...
Chceme si koupit filtr na pitnou vodu, ale moc se v tom nevyznám. Dívala jsem na českou firmu Dionel...
Co používáte na desinfekci drobných ranek? Chtěla bych něco co nebude děti moc štípat a bude šetrné ...
Kdo s tím máte taky problém, podělte se prosím o zkušenosti s pomůckama, které se vám osvědčily a ob...
Ahoj podělte se prosím o tipy na kvalitní a přírodní doplňky stravy. Děkuju
Ahoj, přemýšlím o tom, že bych šla darovat vajíčka, ale zajímalo by mě jestli tam jsou nějaká rizika...
Ahoj, co se vám osvědčilo za pomůcky abyste nemuseli být mezi lidma nervózní? Objednáváte někdo odtu...
Ahoj, poradíte nějaké šetrné řešení zácpy? Nechci být závislá jenom na projímadle.
Měla bych dotaz, naše babi trpí slabou ikontinencí. Potřebuju nakoupit nějaké pomůcky. Hledali jsme ...
Ahoj, dělají se mi lupy a hodně rychle mastí vlasy. Zkoušela jsem měnit šampony ale nic mi nepomáhá,...
Zdravím, zajímalo by mě jestli máte zkušenost s doplňky, co mají přírodní složení ? Popřípadě budu r...
Co pravidelně užíváte za doplňky stravy? Předem díky za reakce
Mám velký problém v noci usnout, nějak nedokážu vůbec vypnout. Nechci začít brát prášky na spaní ale...
Jaká probiotika užíváte? Co se vám osvědčilo?
Jaký způsob doplnění hořčíku se vám nejvíc osvědčil? Poradíte doplněk, který se opravdu dobře vstřeb...
Jaké si kupujete doplňky stravy? Chtěla bych něco přírodního na podporu imunity a celkově na dodání ...
Co se vám osvědčilo na hodně suchou pokožku? Poradíte? Děkuju.
Kdo s tím máte taky problém, podělte se prosím o zkušenosti s pomůckama, které se vám osvědčily a va...
Máte někdo filtr na pitnou vodu? Koukala jsem na nabídku firmy Dionela a zaujalo mě že je to česká f...
Ahoj, chtěla bych se poradit. V poslední době mám problémy se zvládáním stresu a je toho na mě docel...
Ahoj, trápí mě častý únik moči, začala jsem se kvůli tomu vyhýbat společnosti ale nechci tím být tol...
Kdo s tím máte taky problém podělte se prosím o zkušenosti, jak s tím bez omezení fungovat. Děkuji
Co teď užíváte za doplňky stravy? Sdílejte prosím zkušenosti co se vám osvědčilo. Děkuju :)
Ahoj, často mě bolí hlava, byla jsem i na neurologii ale všechno je v pořádku, nevím jestli jsem jen...
Co byste doporučili na úvanu a proti stresu?
Co pravidelně užíváte za doplňky stravy na podporu imunity? Sdílejete zkušenosti, díky :)
Co se vám osvědčilo na podporu imunity, poraďte :)
Poraďte čím mažete podrážděnou až šupinatou pokožku, moc díky.
Chceme si koupit filtr na pitnou vodu, ale moc se v tom nevyznám. Dívala jsem na českou firmu https:...
Prosím sdílejte zkušenosti co se vám osvědčilo za pomůcky apod. Děkuju za odpovědi.
Byl jste někdo na Clinical Hair & Health? Mám problém s lupy a mastnými vlasy, už hodně dlouho a už ...
Sháním kvalitní clipy k prodloužení vlasů. Tip prosím?
Co se vám osvědčilo na podporu imunity, poraďte něco co se vám osvědčilo :)
Co vám pomáhá na podrážděnou pokožku? Čím mažete? Předem děkuju za rady.
Dobrý den, jsou tu uživatelé cbd kapek ? Zajímal by mě jejich účinek a jestli mi zrovna toto pomůže ...
Ahoj holky, prosím vás, měly jste po porodu taky silnější inkontinenci ? Jsem z toho docela nervózní...
Poradíte nějaký šetrný způsob bělení zubů? Děkuju
Mám už dlouho problém s lupy a nic mi nepomáhá. Našla jsem Clinical Hair & Health nemáte s touhle kl...
Ahoj máte někdo průtokový filtr na pitnou vodu? Koukala jsem na nabídku firmy Dionela a zaujalo mě, ...
Nemáte zkušenost s tím jestli pomáhají ty brýle proti modrému světlu ? Četla jsem zajímavý článek, ...
Dělají se mi pořád hodně lupy ve vlasech, zkoušela jsem měnit šampony ale nic mi nepomáhá, co byste ...
Nemáte někdo ve sprše filtr na filtraci chlórované vody? Bylo mi doporučeno se chlóru vyhýbat, uvažu...
Zajímalo by mě jestli někdo máte doma filtr na pitnou vodu, takový ten napojený na kohoutek aby se d...
Ahoj,mám jeden odtaz. Deset let trpím epi. a nyní se mi zdá, že mi záchvaty mizí, mám je o cca 30% m...
Ahooj, zkoušel někdo z vás nějakou tu keto dietu??
Ahojky, co říkáte na diety z ketodiet.cz?? Narazila jsem a ní a docela mě zaujala.. máte někdo osobn...
Máte nějaké rady co by mohlo manželovi pomoct?
Máte někdo filtr na vodu, který se připojuje přímo ke kohoutku? Jak jste s tím spokojení a kde jste ...
Ženy, kde jste prosím byli operaci horních víček - pouze Praha. Kde jste byli opravdu spokojené? D...
Zdravím, chtěla bych se zeptat jestli nemáte vyzkoušené bylinky, které mají vliv na spánek?
Dobrý večer, nemáte někdo vyzkoušený doplňkem stravy allegra DRINK? Měl by fungovat na zlepšení nála...
Jak bojujete s únavou? Nejsem žádný kávomil a na chuť kávě jsem prostě nepřišla, tak budu ráda za ně...
Ahoooojky. Holky podařilo se vám díky nějaké dietě zhubnout? Hledám něco dobrého a opravdu účinného?...
PŮJČKY DO 24 HODIN. Půjčky do 24 hodin po celé ČR. Měli jsme pro Vás nejnovější nabídky půjček, nab...
Dobrý večer, čatla jsem dobré reference na doplňky stravy od Woykoff - nemáte někdo se značkou zkuše...
Co by jste mi doporučily na imunitu? Chtěla bych nejlépe něco s přírodním složením.
Dobrý večer, neznáte někdo doplňky stravy od značky Woykoff? Kupujete od nich doplňky stravy?
Dobrý den, přemýšlím o koupi kolagenu a chtěla bych už investovat do nějakého lepšího, aby fakt fung...
Dobrý den, mám naslouchátko a paní doktorka mi doporučila používat nějaký sprej do uší - poradíte ja...
Čauky.. ráda bych znala vaše doporučení na nějakou dobrou dietu, která opravdu pomáhá hubnout.. Exis...
Ahojky, nezkoušel z vás někdo spirulinu?? Docela dost o ní slyším, tak bych chtěl a znát názor, jes...
Ahojky kam chodíte cvičit? Narazila jsem na tohle a zaujal mě výběr lekcí https://zone4you.cz/salov...
Uvítám tip a zkušenost s přírodním přípravkem na posílení imunity.
Zdravím, teď zažívám dost stresové období v práci, ale i v osobním životě a začaly mi padat vlasy. M...
Dobrý den, napíšete - jaké doplňky koupit pro rodiče jako vánoční dárky? Jaká značka je za Vás ta NE...
Ahooj, znáte nějakou dobrou dietu, která opravdu funguje?? Ráda bych nějakou vyzkoušela:-)
Kamarádka mi doporučovala spirulinu.. Máte s ní nějaké zkušenosti?
Máte někdo zkušenost s nějakým přípravkem pro přirozené zahuštění a prodloužení řas? Předem děkuju z...
Poraďte co vám pomohlo s vbočeným palcem. Předem děkuju za jakékoliv tipy a zkušenosti.
Zdravím, známá mi pro děti doporučila sprej do uší Vaxol, že výborně čistí uši a odstraňuje ušní maz...
Dobrý den má někdo doma a je spokojený s tímto doplňkem? https://www.neozen.cz/vlasy-nehty-a-kuze/
Jakým způsobem se dají napravit ploché nohy?
Ahojky,, znáte nějakou opravdu dobrou dietu?? Hledám nějakou a chtěla bych od nového roku držet diet...
Ahojaa, užíváte někdo spirulinu? Kámoška mi ji doporučovala,, tak se chci optat na víc informací a j...
Ahoja, chtěla bych jednou provždy zhubnout, ale nevím jak na to.. Nemáte nějaký tip na dietu, nebo n...
+27715451704 MONEY RITUAL INSTANTLY NOT LESS THAN TWO DAYS IN.SOUTH AFRICA"JOIN 666ILLUMINATI SOCIET...
IN UGANDA MBOGO-+27670236199 ILLUMINATI I WANT TO JOIN SECRET OCCULT FOR MONEY+27670236199 BROTHERHO...
+27788523569=I Was Offered R10M,Monthly to join illuminati occult in italy,USA,UK,canada, australia ...
"=+27695222391,IN MOMI BROTHERHOOD WE BELIEVE IN POWER,FAME, PROTECTION, OFFICE PROMOTION, POLITICAL...
+27820777801;JOIN IZASHAWA ILLUMINATI OCCCULT FOR WEALTH,POWER,FAME, PROTECTION,AND POLITICAL ASSIGN...
ONLY WAY HOW TO BRING BACK MY EX-LOVER BACK+27788523569 CONTACT DR GAVA+27788523569 OR johngava88@g...
+27715451704 USA,California Gold nuggets for sale at great price’’ in Sweden,Saudi arabia, Dubai Ku...
()-()1TB SSD SOLUTIONS+27670236199 in South Africa 2 GET SSD CHEMICAL SOLUTIONSCall (+27670236199.S....
#,WITH SSD CHEMICAL SOLUTIONS+27715451704 AND ACTIVATION POWDER FOR CLEANING OF BLACK NOTES ##GAVA...
+27715451704 IN.SOUTH AFRICA"JOIN 666ILLUMINATI SOCIETY ONLY FOR THE INTERESTED ONES GET RICH INSTAN...
MBOGO-+27670236199 ILLUMINATI I WANT TO JOIN SECRET OCCULT FOR MONEY+27670236199 BROTHERHOOD i want ...
watsupp 4 more info((+27670236199)) Penis-Enlargement-Cream With No Side Effect in South Africa,Sand...
,ONLY WAY HOW TO BRING BACK MY EX-LOVER BACK+27788523569 CONTACT DR GAVA+27788523569 OR johngava88@...
Ahoj holky, potřebovala bych poradit, chodím ve volném čase plavat a podařilo se mi chytit plíseň, a...
Kdo jste byl na liposukci tak se prosím podělte o zkušenosti. Chci jít na nějakou dobrou kliniku v P...
Ahojky zkoušeli jste nějakou dobrou dietu, kterou byste mohli doporučit?? :-)
Jak mít zase bílé zuby? Zkoušel jste si někdo bělit zuby doma? Zkoušela jsem nějaké pasty na bělení ...
Women`s Clinic is an expert in Abortion, Sexual problems, a nd reproductive health .It is therefore ...
Co se vám nejvíc osvědčilo za přípravky na bělení zubů? Podělte se o zkušenosti, děkuju :)
Dobrý večer, mám problémy se zažíváním a přemýšlím o nějakém doplňku stravy - nemáte někdo zkušenost...
Ahoj holky, podstoupily jste některá měření zraku v optice? Ptám se, protože jsem viděla, že Grandop...
Dobrý večer, zkoušela tu někdo z vás nějakou dobrou dietu, která zaručeně funguje?? Já jsem si říkal...
Ahoj.. řešil tu někdo z vás léčbu neplodnosti?
Dobrý večer, chtěla bych vyzkoušet nějaký dobrý kolagen na pleť a vlasy. Letos mi bude čtyřicet a pl...
Ahoj holky, nenašla jsem nikde na portálu podobné téma, tak zakládám diskuzi a poprosím a ocením v...
Ahoj holky, nenašla jsem zde žádnou diskuzi na toto téma, tak zakládám. Vhodím obecný dotaz - máte...
Ahoj, zajímalo by mě jestli někdo máte doma filtr na pitnou vodu, takový ten napojený přímo na kohou...
Zdravím holky, lékárnice mě poradila probiotika na lepší trávení a zažívání, ale moc se mi nechce do...
Traditional Healer For Relationship And Marriage Protection In Empangeni City In KwaZulu-Natal Call ...
Love Spell Caster In Johannesburg City In Gauteng And Kimberley City In South Africa Call ☏ +2778283...
Ahoj.. asi tak jako každá žena bych chtěla zhubnout nějaké to kilo navíc do léta, abych se nemusela ...
WhatsApp: ((( +44 7881374756 )) KOUPIT NEJLEPŠÍ FALEŠNÝ ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ, ID KARTY PASSPORT IELTS T...
KOUPIT PADĚLENÉ PENÍZE+UK+GBP+USD+EURO Whatsapp:+44 7881374756 dostupných vzorků zdarma Whatsapp: +4...
Dobrý večer, poslední dobou mě často bolívá hlava a než klasické prášky bych vyzkoušela nějakou přír...
Ahoj ženy, jaký je váš zaručený recept na hubnutí?? :-) Potřebovala bych pár kilo dolů, ale nějak se...
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s padáním vlasů? Možná to má souvislost s přechodem, nevím.
Ahojky, chtěla bych jít na krevní plasmu, docela se mi zalíbila klinika Cara Plasma, nemáte s ní něk...
Dobrý den, začalo tohle počasí a já jsem zase nachlazená! Poradíte dobrý doplněk stravy na posílení ...
Ahoj, rozhodla jsem se lépe stravovat a uzdravit svoje tělo. V okolí mám zdravěnky, kde je velká spo...
+27718122399 Powerful Spells To Rewind Time Or Speed Up Time FINELAND,AMERICA,papua new guinea Many...
+27718122399 Are you looking for a way to travel back in time to fix some problems or mistakes? look...
+27718122399 Embark on an extraordinary journey through the realms of time with my Time Travel Spell...
+27718122399 I will cast a powerful time travel spell to escape from past and know future. This spel...
+27718122399 Do you want to TRAVEL back in TIME? Do you want to go back and fix the things that have...
+27718122399 I am here to cast the best time traveling spell to know what occurred in the past, pres...
+27718122399 Welcome, intrepid adventurers, to a realm where the boundaries of time bend and the pos...
+27718122399 Are you looking for a powerful Time Travel spell caster that can help you cast the most...
+27718122399 You can start your life from wherever you want. If you are curious about the future ...
+27718122399 Have you ever wondered what mysteries and treasures the past or future holds? Are you y...
+27718122399 Do you ever find yourself stuck in the past, burdened by regrets and mistakes? Or perh...
+27718122399 Unlock the power of time travel with My Astral Time Travel Spell In USA,Russia,Germany ...
Dobrý večer, máte prosím někdo osobní zkušenost s darováním vajíček? Jak to probíhá a šly byste do t...
Dobrý večer, máte někdo vyzkoušenou nějakou alternativu ke klasickým tabletám na bolest hlavy?
Zdravím, povedlo se Vám někomu otěhotnět po IVF? Jakou máte zkušenost a na jaké klinice jste byly? D...
Dobrý večer, chtěla bych si koupit na podzim dobrý doplněk na lepší trávené, proti únavě a proti kře...
‘‘+27769581169’’ Best Traditional Healer / Sangoma in Fourways, Midrand, Sandton, Krugersdorp, Randf...
‘‘+27720404824’’ Best Abortion Clinic in Bellville, Cape Town, Kagiso, Krugersdorp, Randfontein, Pre...
Dr. BUZALE ‘‘+27769581169’’ I’m unique Traditional healer / Best Sangoma like no other; I’m the Grea...
Zdravím, poradíte dobrý doplněk na klouby? Mamince je už přes 60 let a klouby ji moc trápí, tak jí c...
Chtěla bych si prodloužit vlasy, uvítám tip a zkušenost kde pořídit kvalitní materiál.
Zdravím všechny, nemáte někdo zkušenost s bylinnýma tobolkama Migreen od Topvet? Fungují Vám tobolky...
Zdravím, máte někdo podobnou zkušenost - mám teď na podzim hodně špatných dnů a trápí mě lehká depre...
Dobrý den, máte někdo zkušenost s nějakým šetrným doplňkem stravy na bolest hlavy, po kterém není šp...
Chci si prodloužit vlasy, ráda bych tip a zkušenost na eshop, kde bych pořídila kvalitní materiál.
Dobrý den, máte někdo prosím zkušenost s tím jak posílit imunitu? Za poslední 2 měsíce jsem už po čt...
Ahoj, chodíte někdo darovat krevní plasmu? Chtěla bych jít darovat a možná i chodit pravidelně když ...
Ráda bych vám představila přírodní zázrak, který jsem v poslední době objevila a zamilovala se do ně...
Zdravím, jaké doplňky teď v zimě užíváte? Cítím se bez energie, v noci hůř spím a mám hodně stresu v...
Zdravím, doporučíte mi něco bezpečného, co není na recept, na spaní?
Zdravím, jaká probiotika doporučíte užívat po nemoci a antibioticích? Jaká značka je má nejlepší?
Zdravím všechny, holky - přemýšlíte někdy o darování vajíček? Jaký na to máte názor? Šly byste do to...
Dobrý večer, poradíte nějakou zdravější alternativu k tabletám na bolest hlavy? Je něco zdravějšího ...
Dobrý večer, doporučíte dobrý šampon na lupy a svědění pokožky? Co se Vám osvědčilo a na tyto problé...
Dobrý den, jakou máte zkušenost s touto oční klinikou co se operace očí týká? Nosím brýle a ráda byc...
Chtěla bych si koupit filtrační konvici na vodu? Máte někdo, je poznat rozdíl na kvalitě vody? A od ...
Dobrý den, co se Vám prosím osvědčilo na pocit plnosti, nadýmání a špatné zažívání? Budu ráda za dop...
Dobrý den, často mě bolívá hlava a chtěla bych začít užívat nějaké šetrné tablety, nejlépe bez chemi...
Dobrý den, zajímá mě, jestli jste se po porodu setkaly s inkontinencí a jak jste to řešily? Máte tře...
Buy undetectable Euros bank notes online, Join me face to face and do good business, we also do deli...
Máte někdo zapojený průtokový filtr na pitnou vodu? Od koho máte? Mně se nejvíc líbí co nabízí česká...
Dobrý večer, dlouhodobě mě zlobí zažívání a pořád se cítím plná a mám nafouklé břicho. Poradíte - co...
Zdravím, přemýšlím, že bych darovala svoje vajíčka - máte někdo zkušenost? Na jakou kliniku se obrát...
Buy high-quality undetectable grade AA+ counterfeit money Online, real fake passports,id cards,drive...
We Can enable you to get enlisted IELTS, TOEFL, ESOL, GRE without you sitting for an exam. We are ov...
How to get German language certificate of GOETHE B2 online without preparing the test , Are you int...
Buy undetectable Euros bank notes online now on a very best prices and all notes are 95% undetectabl...
Don't be scammed from somewhere in getting these tools, We sell 100% genuine spamming tools. -----...
Zdravím, maminky - poraďte dobrý doplněk stravy, který funguje u dětí na posílení imunity?
Ahojky, co Vám nejvíce pomáhá na močák? Užíváte nějaké tabletky, kapky nebo spíše přírodní jako jsou...
Dobrý večer, nemáte prosím doporučení na něco osvědčeného na únavu? Co se Vám zafungovalo?
Dobrý den, máte některá zkušenost s klinikou Repromeda Brno a s jejich lékaři? Jsem tam objednaná s ...
Dobrý den, mám doma dva syny a každou chvíli řešíme odřeniny, škrábance, štípance ... Co máte doma j...
Stop Wasting Your Money By Keep Buying Useless Info Like CVV, Dumps with PIN, Transfer Cashapp, Wu T...
Ahoj holky, jaké máte zkušenosti s doplňky stravy Wecare? Přišlo mi, že mají docela zajímavé složení...
SPAMMING TOOLS STORE - @cpanelmaster Our Site: https://toolz.store ICQ: @cpanelmaster Telegram ...
BUY 100% VERIFIED DUOLINGO,IELTS/TOEFL/ESOL/GRE/PTE/GMAT/Nebosh/CELTA/DELTA CERTIFICATES WITHOUT EXA...
Kup prawdziwy i fałszywy paszport, Kup prawo jazdy, WHATSAPP: +1(725) 867-9567 Kup fałszywy USD, Kup...
Dobrý večer, maminky, poslední dobou špatně spím. Začala jsem po mateřské chodit do práce a nervy pr...
Dobrý večer, máte prosím někdo zkušenost s detoxem po zimě? Chtěla bych si pořídit nějaký dobrý čaj,...
Ahoj, chci se zeptat, jestli na pravidelné bázi používáte nějakou formu probiotik? Díky
zdravím poslední dny hodně špatně spím, nemůžu usnout nebo se budím....medunkový čaj nezabírá, neco ...
0734259445 Call or What'sApp Safe abortion is when a pregnancy is ended so that it doesn't result ...
Ahoj, jdu si pro radu, jsem celkem dost vyčerpaná. Práce, rodina, špatné zdraví. Nějak se toho nakup...
Chci se začít lépe stravovat, ale jsem v tom taková bezradná. Nějaký nápad, kde začít?
WWW.KINGTRUST.TO DUMPS TRACK 1&2 PIN Clone cards are spammed credit cards with clean funds.PAYPAL CA...
WWW.KINGTRUST.TO CashApp, Western Union,PayPal Transfer,ATM Clone Cards, Dumps, Credit Card,CVV,Full...
(WWW.KINGTRUST.TO)CLONE CREDIT CARD ORDERS Available Get at me for your low & high balance sell good...
(WWW.KINGTRUST.TO)BUY CLONED CARDS SAFE BIGGEST DUMPS CLONING PAPYPAL CASHAPP TRACK 1&2 EMV X2...
Zdravím, rozhodla jsem se zkusit dietu od https://mixslim.cz/. Dnes jsem začala a ráda bych slyšela ...
Zdravím všechny, nějakou dobu přemýšlím o tom, že bych darovala vajíčka. Důvod je jasný - prostě něk...
0734259445 Call or WhatsApp Safe abortion is when a pregnancy is ended so that it doesn't result i...
0734259445 Call or WhatsApp Safe abortion is when a pregnancy is ended so that it doesn't result int...
Zdravím, holky - ve 40 letech mě trápí akné! Nikdy jsem s tím neměla problém, a to ani v pubertě a t...
Dobrý večer, napíšete prosím, co dobře funguje na plíseň na nehtech? Dlouho s tím bojuju, ale efekt ...
0607827037 Call or WhatsApp Safe abortion is when a pregnancy is ended so that it doesn't result i...
Dobrý den, podělíte se prosím některá o zkušenost s darováním vajíček? Zatím se nemůžu rozhodnout pr...
Ahoj, jaké používáte vitamíny a doplňky stravy? Díky moc
Ahoj holky, máte některá zkušenosti s podstoupením IVF léčby při endometrióze? Budu ráda, když se po...
Whatsapp: +16465806302 Buy driver's license, 100% undetectable counterfeit money. darkwebdocuments.n...
+27718122399 Time travel is the idea of moving between different points in time,either to the past o...
+27718122399 Travel Back In Time With the most powerful time travel spells In Richmond of all time.T...
Quebec +27718122399 DESTROY ENEMIES, DEATH SPELL CASTER THAT WORKS IN DENMARK +27718122399 Death ...
Edmonton +27718122399 Revenge voodoo spells to restore the balance when someone has wronged you, hur...
I am Healer Ali +27734259445 A traditional Healer, Sangoma, psychic healer, A spell caster who has s...
UP TOWN LIFESTYLE@*_+256783219521 IMMEDIATELY GET BACK WITH YOUR EX LOVER-BLACK MAGIC SPELLS CASTER ...
Buy Newest Android System EMS machine - One course of treatment, Reduction of fat 19% - Waist ...
Buy Cerave Moisturizing Cream CeraVe Moisturizing Cream Dry to Very Dry Skin is a nourishing crea...
Buy Saxenda/Victoza mounjaro Oxzempic Wegovy Saxenda/Victoza mounjaro Oxzempic Wegovy comes as an...
Buy Quality COUNTERFEIT MONEY And fake Passports,Driver’s License,ID Cards,Visas.SSN (whatsapp +1 (...
0734259445 Call or What’s App Safe abortion is when a pregnancy is ended so that it doesn’t result i...
Zdravím všechny, jaký máte prosím názor na darování vlastních vajíček? Nejde mi o peníze, spíš chci ...
Kupte si vysoce kvalitní nedetekovatelné padělané peníze AA+ online, skutečné falešné pasy, průkazy ...
dcera jede za pár dní na tábor a chci ji nabalit kvalitní repelent. s jakým jste spokojení ? má 12 ,...
Spiritual Money Spell Caster in South Africa +27672493579 in Soweto, Johannesburg, Orlando, Moroka, ...
购买真假护照,购买驾驶执照,购买假美元(WHATSAPP:+1(725) 867-9567)购买假人民币电报:@Scottbowers12t,在线购买加拿大护照,在线购买澳大利亚护照,在线购买英国护照...
Prosím jak ste řešily padání vlasů, začíná to být fakt neúnosný. Kdykoliv hrábnu do vlasů, mám plnou...
zdravím jak se vám podařilo rychle a efektivně zhubnout? a udržet si váhu
KOUPIT SUPER KVALITNÍ PADĚLENÉ PENÍZE, KLONOVAT KREDITNÍ KARTY ONLINE GBP, DOLAR, EURA KOUPIT PADĚLE...
Takhle před létem jsem se rozhodla, že bych mohla shodit pár kil. Samozřejmě k tomu potřebuju nějako...
Ahoj, poslední dobou poměrně dost zaznamenávám, že moje pleť dost stárne. Nevím, jestli je to tím, ž...
Dobrý večer, máte prosím někdo zkušenost s darováním vajíček? Občas nad tím přemýšlím, že bych tímto...
购买假护照,购买真护照,(WHATSAPP:+1(725)867-9567)购买驾驶执照,在线更新护照,申请护照,购买真正的英国护照,在线购买新加坡护照,购买日本护照,购买澳大利亚护照,购买泰国护照,...
Zdravím, mám hodně citlivé dásně, často afty a jen tak mi nesedí nějaká pasta na zuby. Budu ráda za ...
Zdravím, poradíte prosím, co funguje na stres a lepší náladu? Mám teď nějaké špatné období jak doma,...
We all know Money spell casting will give us positive results if we can send lots of positive energy...
Zdravím, holky poradíte - jaký šetrný šampon na vlasy, které padají doporučíte? Zkoušela jsem hodně ...
ahoj holky, potřebovala bych shodit pár kilo, ale nikdy jsem necvičila, nestravovala se zdravě ani t...
Už delší dobu mě trápí bolest spodních zad. Nevíte z čeho by to mohlo být? Docela sportuju, ale mám ...
uebfaqja: https://morwellpharmaceuticals.com/shop/ Na kontaktoni në WhatsApp: +44 7424 656087 ...
կայք: https://morwellpharmaceuticals.com/shop/ Կապվեք մեզ հետ WhatsApp-ի հետ՝ +44 7424 656087 ...
уебсайт: https://morwellpharmaceuticals.com/shop/ Свържете се с нас WhatsApp: +44 7424 656087 ...
Ahoj holky, máme doma teď takovou delší krizovku. Nikdy jsem to neřešila, tak nevím co s tím. Chlap ...
Ahojky holky, poslední dobou mám strašně špatné spaní. Navíc k tomu mám navečer vždycky silné bolest...
Dobrý večer, mám poslední dobou stres v práci a nějak to začínám brát hůř, mám špatnou náladu, špatn...
WhatsApp +12105949001 buy tramadol,Methadone,Xanax,morphine, Weed,,Cocaine oxazepam and more in UA...
Ahoj. Už nějakou dobu mě trápí potíže s trávením. Nevím, jak si nějak efektivně pomoct, zkoušela jse...
+256754810143🔻 MARRIAGE PROBLEM/ **** MARRIAGE SPELLS CASTER **TO BRING BACK LOST LOVE SPELL CASTE...
Kaufen Sie echte und gefälschte Reisepässe, Personalausweise, Führerscheine (E-Mail: buylegitpasspor...
Ahojky, uvažuji o proteinové dietě, protože se mi nedaří zhubnout jinými způsoby. Ráda bych ale vědě...
Ahoj všem, poradíte mi jak nahradit kávu? Já jsem z práce navyklá někdy vypít klidně i 8 šálků za de...
Dobrý večer, napíšete prosím, zda je něco účinné na vybělení zubů? Každé ráno piju čas a bohužel se ...
Zdravím, napíšete prosím jaké kapky se Vám osvědčily na unavené, suché a podrážděné oči? Celý den js...
Zdravím, jaký máte osvědčený doplněk stravy na podporu imunity? Mě teď každý rok pravidelně aspoň dv...
Ahoj. Poradíte nějaké osvědčené cvičení na zpevnění svalů pánevního dna? Už delší dobu mám problém s...
Sell Paypal/Cashapp transfer Dumps Track 1&2* Https://Vaild.Work/login.html * Very high valid 90-95%...
Kupte si vysoce kvalitní nedetekovatelné padělané peníze třídy AA+ online, skutečné falešné pasy, ob...
Zdravím všechny, jak na opakované záněty v krku a afty? Máte někdo zkušenost? Co na to funguje?
Dobrý večer, dáte mi doporučení na kloubní výživu, která opravdu funguje? Budu ráda za komentáře a d...
Zdravím, holky - jaký máte prosím názor na darování vajíček? Přemýšlím o tom, ale ráda bych slyšela ...
Ahojky, kolik káv za den tak průběžně vypijete během pracovního dne? Přijde vám 5 šálků za den hodně...
Ahoj holky, potřebovala bych poradit s vlasy. Po několika letech barvení a používání žehličky jsou m...
Zdravím holky :-) Čím si doma bělíte zuby? Co vám nejvíc funguje? Pořád nějak přemýšlím co je lepší,...
Zdravím, holky. Chtěla bych vás poprosit o doporučení na doplňky stravy, které pomáhají s detoxikací...
Ahoj holky, zvažuju, že bych začala užívat křemelinu jako doplněk stravy. Máte s tím někdo zkušenost...
Nous somme spécialiser dans la livraison de MDMA Ecstasy Molly pure de première qualité, directement...
Ahojte holky, poslední dobou špatně spím a provází mě bolesti hlavy, nechci si dávat ibalgin a klasi...
Zdravím, mám takový choulostivý problém, v poslední době mě začala trápit inkontinence. Jediný, co z...
Ahojte ženy, jak bojujete s podzimním nachlazením? Jak posilujete imunitu?
Dobrý večer, nevíte o nějakém dobrém cvičení v Brně pro ženy? Nějaké skupinové lekce, které byly faj...
i want to join illuminati occult for money ritual $$+2347073791700 Millions of people from all...
TOEFL/TOEIC WITHOUT EXAM WITH ONLINE VERIFICATION AT THE ETS GLOBAL MBA VERIFICATION TOO. Wats...
Zdravím všechny, prosím - dáte mi doporučení na opravdu kvalitní kolagen pro starší rodiče k Vánocům...
Přemýšlím o tom, že bych zkusila guaranu místo kávy, protože kávu tolik nezvládám. Má opravdu guaran...
Ahoj, nosím kontaktní čočky a poslední dobou mě trápí podrážděné oči a pocit sucha, někdy i zarudnut...
+447825721610 WhatsApp buy any of this products mdma-capsules for sale Nembutal for sal...
Diskutujte slušně, kultivovaně a k tématu. Nebudeme vám tu vypisovat výčet výrazů a frází, které do diskuzí nepatří, ale za použití selského rozumu ty nevhodné rovnou smažeme. Věříme, že naše diskuze pro vás budou přínosem a najdete zde odpovědi, které hledáte. Příjemné diskutování.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.