Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý den, začalo tohle počasí a já jsem zase nachlazená! Poradíte dobrý doplněk stravy na posílení imunity? Co se Vám osvědčilo?
Poradíte nějaký přírodní doplněk stravi na celkovou prevenci? Něco co se dá užívat dlouhodobě? Moc díky za sdílení zkušeností :-)
Zkusila bych se začít možná i otužovat. Není to od věci zařadit.
Moc díky za komentáře a doporučení na vitaslife.cz - hned jsem u nich nakoupila i se slevou :)
Holky, já na vitaslife.cz nakupuju už dlouho a jsem moc spokojená. Navíc když se na jejich stránkách zaregistrujete, máte až 15% slevu na každou objednávku, k větší objednávce dostanete dárek a i nákup je rychlejší.
Zdravím, výborný je tento vitamín C https://vitaslife.store/produkt/vitaslife-100-prirodni-vitamin-c-bio-kvalita Je dobrý na správné fungování imunitního systému, navíc je vitamín C taky výborný antioxidant.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.