Diskuse na téma Stárnoucí pleť

Ahoj, poslední dobou poměrně dost zaznamenávám, že moje pleť dost stárne. Nevím, jestli je to tím, že jsem starší i já nebo jsem víc na sluníčku a podobně. Každopádně bych se chtěla zeptat, jestli neznáte nějaké přípravky, která by ji omladily a vyživily.

Terry 13.12.2024

Ahoj, pokud hledáš něco, co by pleť omladilo a pořádně vyživilo, doporučuji pleťový krém Plumerie https://www.puaree.cz/pletova-kosmetika/pletovy-krem-plumerie/. Obsahuje přírodní složky, které pleť hydratují, zpevňují a dodávají jí pružnost. Navíc krásně voní a aplikace je malý rituál. Já jsem si ho fakt zamilovala :) Jinak bych samozřejmě kromě toho doporučila také pravidelně používat SPF ochranu, i když třeba zrovna nesvítí sluníčko, protože UV záření urychluje stárnutí pleti. A pokud máš čas, zkombinuj krém s jemnou masáží obličeje – pomáhá to prokrvení a pružnosti :)

Lilianne 10.06.2024

U pleti je samozřejmě úplně elementární základ její výživa. Potřebuje totiž stejně jako tvoje tělo "potravu", v tomhle případě je nejlepší jít asi přírodní cestou, zvolit nějaký doplněk stravy např. s rybím kolagenem. Já za sebe mohu doporučit produkty od kolagedrink, snadno je najdeš na google.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat