Diskuse na téma Stárnoucí pleť

Ahoj, poslední dobou poměrně dost zaznamenávám, že moje pleť dost stárne. Nevím, jestli je to tím, že jsem starší i já nebo jsem víc na sluníčku a podobně. Každopádně bych se chtěla zeptat, jestli neznáte nějaké přípravky, která by ji omladily a vyživily.

Klára 18.03.2025

Za sebe doporučuji tento gelík https://www.kosmetikahealer.cz/produkt/2/healer-gel-davkovac-30-ml/ v kombinaci s jejich krémem a používání galvanické žehličky. Pleť nejlépe vyčistit, napařit nebo udělat třeba peeling. Následně nanést tenkou vrstvu gelíku a použít galvanickou žehličku. :) Nádherně to pleť vyživí, hydratuje, regeneruje a hlavně vyhladí. :) Navíc gel i krásně regeneruje různá poranění kůže ( akné, jizvy, škrábnutí nebo třeba i rány po operaci atd.), takže má větší spektrum využití. :)

Marky Klára 25.03.2025

Je to parádní! Objevila jsem ho náhodou, když jsem hledala nějaké doplňky stravy na podporu srdce a objevila jsem u nich Healer b2 Strong. Ten kupuji mojí mamce a beru ho už i já a našla jsem u nich i ten gel a vzala jsem na zkoušku jen to malinké balení. Už kupuji jen velké a je to opravdu malý zázrak. Neskutečně dobře a rychle to regeneruje, využila jsem ho už x krát i na menší poranění u kluků a nebo i po mojí operaci. Za mě všemi deseti.

Terry 13.12.2024

Ahoj, pokud hledáš něco, co by pleť omladilo a pořádně vyživilo, doporučuji pleťový krém Plumerie https://www.puaree.cz/pletova-kosmetika/pletovy-krem-plumerie/. Obsahuje přírodní složky, které pleť hydratují, zpevňují a dodávají jí pružnost. Navíc krásně voní a aplikace je malý rituál. Já jsem si ho fakt zamilovala :) Jinak bych samozřejmě kromě toho doporučila také pravidelně používat SPF ochranu, i když třeba zrovna nesvítí sluníčko, protože UV záření urychluje stárnutí pleti. A pokud máš čas, zkombinuj krém s jemnou masáží obličeje – pomáhá to prokrvení a pružnosti :)

Lilianne 10.06.2024

U pleti je samozřejmě úplně elementární základ její výživa. Potřebuje totiž stejně jako tvoje tělo "potravu", v tomhle případě je nejlepší jít asi přírodní cestou, zvolit nějaký doplněk stravy např. s rybím kolagenem. Já za sebe mohu doporučit produkty od kolagedrink, snadno je najdeš na google.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

319 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
98 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat