Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím, přemýšlím, že bych darovala svoje vajíčka - máte někdo zkušenost? Na jakou kliniku se obrátit?Zdravím, přemýšlím, že bych darovala svoje vajíčka - máte někdo zkušenost? Na jakou kliniku se obrátit?
Dobrý večer, já jsem na IVF Zlín vajíčka darovala a jsem ráda, že jsme mohla udělat dobrý skutek :) Opravdu není nad tento pocit, protože v dnešní době má problém s početím každá třetí žena. Navíc, klinika je moderní, personál příjemný a lékaři jsou velcí odborníci. A nelituji, šla bych do toho znovu.
Zdravím, taky o darování přemýšlím a kamarádka mi doporučila kliniku www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek Je tam skvělý tým lékařů, kteří se o Vás krásně postará. Navíc, pro spoustu párů, kteří nemohou mít děti, je darování vajíček jedinou šancí na vlastní rodinu, a myslím si, že bychom tím mohly opravdu někomu změnit život. Sama se tam budu objednávat na konzultaci ještě letos.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.