Diskuse na téma Darování vajíček

Zdravím, přemýšlím, že bych darovala svoje vajíčka - máte někdo zkušenost? Na jakou kliniku se obrátit?Zdravím, přemýšlím, že bych darovala svoje vajíčka - máte někdo zkušenost? Na jakou kliniku se obrátit?

Zuzana 25.11.2024

Dobrý večer, já jsem na IVF Zlín vajíčka darovala a jsem ráda, že jsme mohla udělat dobrý skutek :) Opravdu není nad tento pocit, protože v dnešní době má problém s početím každá třetí žena. Navíc, klinika je moderní, personál příjemný a lékaři jsou velcí odborníci. A nelituji, šla bych do toho znovu.

Dita 23.11.2024

Zdravím, taky o darování přemýšlím a kamarádka mi doporučila kliniku www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek Je tam skvělý tým lékařů, kteří se o Vás krásně postará. Navíc, pro spoustu párů, kteří nemohou mít děti, je darování vajíček jedinou šancí na vlastní rodinu, a myslím si, že bychom tím mohly opravdu někomu změnit život. Sama se tam budu objednávat na konzultaci ještě letos.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat