Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ví někdo o účinném prostředku co zabírá na bolesti hlavy?
nekdy je dobré doplnovat hořčík na bolest hlavy.. vyzkoušej a nebo mně osobně i nějaké bylinné mastičky na spánky :))
to existují přímo nějaké mastičky takhle na bolest hlavy? a hořčík jooo to vím, ten bych měla taky užívat..ale musím si nejdřív někde pořídit...
Já používám esenciální oleje https://www.madokonalost.cz/bolest-hlavy/. Je to opravdu výborný způsob jak účinně se zbavit bolesti hlavy přírodní formou.
Děkuji za reakci. Je pro mě důležité, že už ho mají lidé odzkoušeny a jsou spokojeni. Vážně o koupi Galaxy uvažuji.
Na www.galaxy.cz je o něm vše přehledně popsáno, včetně užitečných informací.
Tip mě zaujal, hlavně to není o žádném užívání léků. Kde se o něm dozvím víc?
Špatně spím, mám pak problém s bolestí hlavy. Kamarádka mě doporučila AVS přístroj.
Cbd je na toto super. Je potřeba ho teda užívat dlouhodobě, ale pomůže to.
Jojo horčík a ještě doplnění železa mi pomohlo
Já užívám tohle https://vitaslife.cz/product/vitaslife-magnesium-700mg-90-kapsli obsahuje dvakrát tolik hořčíku než jiný doplňky a dobře se vstřebává takže opravdu rychle uleví
Děkuju za tip, hledala jsem nějaký kvalitní doplněk a tohle se mi líbí
Není za co, ráda jsem pomohla
Taky mi to hodně pomohlo
Já si hořčík začala kupovat kvůli migrénám a nejen že mi to s nima pomohlo ale celkově se cítím líp, jako bych měla víc energie :)
Chce to fakt takový který se dobře vstřebává aby to mělo ten správnej efekt
Magnésium mi taky hodně pomohlo
Dlouho jsem trpěla v podstatě denně na bolest hlavy a pomohlo mi pravidelně užívat hořčík.
A v jaký formě jsi ho brala?
Beru Magnesium natural od VitasLife. Je to magnésium z mořské vody.
Aha moc díky za radu, zkusím to
Není za co, snad ti pomůže. Ale tenhle se právě rychle a dobře vstřebává tak by se ti mělo brzo ulevit.
Diky, kouknu nato, ale i tak si tam asi zajedu osobne :-)
Koukni se na jejich stranky zeleny-andel.cz, tam zjistis co vse nabizeji.
Tam maji jedine bylinky nebo i neco jineho?
Presne tak! Ja jsem v Brne nahodou narazila na lekarnu Zeleny anděl a uz chodim jedine tam!
Taky bych zkusila spise prirodu, tedy bylinky! Clovek by se az divil co dokazou.
jo mě Ataralgin doporučil i neurolog a vždycky mi zabral, ale snažím se léky užívat co nejméně.
Mě Ataralgin doporučil můj lékař, prý je i šetrný a není po něm zle od žaludku.
no já se musím podělit a nevím jestli je to možné, bolela mě hlava a něco na mě lezlo nějaká chřipka.Mě snad Ataralgin zabral i na tu začínající chřipajznu, je to možné?
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden přináší pro Berany příležitost ke zlepšení komunikace ve vztazích. Je to ideální čas na sdílení pocitů a očekávání s partnerem. Singles mohou potkat někoho zajímavého v neobvyklém kontextu, takže buďte otevřen... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.