Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ví někdo o účinném prostředku co zabírá na bolesti hlavy?
Já používám esenciální oleje https://www.madokonalost.cz/bolest-hlavy/. Je to opravdu výborný způsob jak účinně se zbavit bolesti hlavy přírodní formou.
Děkuji za reakci. Je pro mě důležité, že už ho mají lidé odzkoušeny a jsou spokojeni. Vážně o koupi Galaxy uvažuji.
Na www.galaxy.cz je o něm vše přehledně popsáno, včetně užitečných informací.
Tip mě zaujal, hlavně to není o žádném užívání léků. Kde se o něm dozvím víc?
Špatně spím, mám pak problém s bolestí hlavy. Kamarádka mě doporučila AVS přístroj.
Cbd je na toto super. Je potřeba ho teda užívat dlouhodobě, ale pomůže to.
Jojo horčík a ještě doplnění železa mi pomohlo
Já užívám tohle https://vitaslife.cz/product/vitaslife-magnesium-700mg-90-kapsli obsahuje dvakrát tolik hořčíku než jiný doplňky a dobře se vstřebává takže opravdu rychle uleví
Děkuju za tip, hledala jsem nějaký kvalitní doplněk a tohle se mi líbí
Není za co, ráda jsem pomohla
Taky mi to hodně pomohlo
Já si hořčík začala kupovat kvůli migrénám a nejen že mi to s nima pomohlo ale celkově se cítím líp, jako bych měla víc energie :)
Chce to fakt takový který se dobře vstřebává aby to mělo ten správnej efekt
Magnésium mi taky hodně pomohlo
Dlouho jsem trpěla v podstatě denně na bolest hlavy a pomohlo mi pravidelně užívat hořčík.
A v jaký formě jsi ho brala?
Beru Magnesium natural od VitasLife. Je to magnésium z mořské vody.
Aha moc díky za radu, zkusím to
Není za co, snad ti pomůže. Ale tenhle se právě rychle a dobře vstřebává tak by se ti mělo brzo ulevit.
Diky, kouknu nato, ale i tak si tam asi zajedu osobne :-)
Koukni se na jejich stranky zeleny-andel.cz, tam zjistis co vse nabizeji.
Tam maji jedine bylinky nebo i neco jineho?
Presne tak! Ja jsem v Brne nahodou narazila na lekarnu Zeleny anděl a uz chodim jedine tam!
Taky bych zkusila spise prirodu, tedy bylinky! Clovek by se az divil co dokazou.
jo mě Ataralgin doporučil i neurolog a vždycky mi zabral, ale snažím se léky užívat co nejméně.
Mě Ataralgin doporučil můj lékař, prý je i šetrný a není po něm zle od žaludku.
no já se musím podělit a nevím jestli je to možné, bolela mě hlava a něco na mě lezlo nějaká chřipka.Mě snad Ataralgin zabral i na tu začínající chřipajznu, je to možné?
Já se snažím léky nebrat, ale když je zle dobře mi zabírá Ataralgin.
Pokud se snažíš léky nebrat tak zkus spíš něco přírodního. Atalargin je taky plný chemie :/. Já mám vyzkoušené bylinkové směsy od altaherby a vždycky mi teda zabraly. Nechám ti tu odkaz kdyby tě o tom zajímalo víc www.altaherba.cz
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu můžete cítit, že se věci kolem vás zrychlují. Práce i osobní projekty mohou nabrat na intenzitě, což vás může přivést k nečekaným výzvám. Vaše schopnost rychle reagovat na změny vám však pomůže vypořádat se se vším... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.