Diskuse na téma Detox a zažívání

Co používáte pro detox celého organismu a zároveň na celkové zdraví těla a taky na lepší zažívání?

Stella 14.02.2025

Holky, taky jsem nedávno na značku Green Ways narazila a můžu ji porovnat s jinými. Za mě je od nich chlorella a ječmen nejúčinnější. Doporučím na detox, lepší zažívání, lepší spánek i pleť.

kikinkadob Stella 17.02.2025

Taky jsem si Green Ways oblíbila a naprosto souhlasím! 😊 Co mi na nich přijde skvělé, je nejen kvalita produktů, ale hlavně přístup poradců, u jiných značek tohle vůbec není samozřejmost. Myslím, že tenhle osobní přístup dělá fakt velký rozdíl, nejen že člověk dosáhne lepších výsledků, ale hlavně ví, že na sobě pracuje správně.

Jana 08.02.2025

vidíte a já nemůžu dát dopustit na značku Aktif od zeleného obchodu, je skvělá, nejlepší!

Elininka 08.02.2025

Zdravím všechny, já ze své zkušenosti na detox, ale i celkové zdraví, doporučím zelené potraviny - chlorellu a ječmen. Tělu dodají potřební živiny, skvěle funguje zažívání a taky mám víc energie, dobře spím a nebyla jsem nemocná ani nepamatuju. Skvělou kvalitu má značka Green Ways - zakládají si na svojí značce, dělají studie a hlavně skvěle fungují, což prostě poznáte na sobě velmi brzy.

Adéla Elininka 12.02.2025

Taky jsem spokojená s užíváním zelených potravin. Na detox, ale i celkově zdraví organismu je to to nejlepší, co tělu můžete dát. Taky kupuju vše od Green Ways, doporučím mrknout na jejich stránky, tam najdete víc informací a taky tam rovnou zelené potraviny objednáte www.gw-int.net Mrkněte i na jejich registraci, máte pak plno výhod, včetně možnosti nákupu 3+1 balení zdarma.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:56
400 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
25 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat