Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dcera, 10 let, si v posledni dobe stezuje na bolest nohou. Nevim cim to muze byt. Je to takove divne. Jestli to neprestane, budu s ni muset k lekari. Ctela jsme se ale predtim zeptat, jestli s tim nekdo zkusenosti?
Může to být z růstu, taky jsme to měli
Zkusila bych se lékaře zeptat na doplněk stravy Vigantolvit. Je sice určen pro děti nad 12 let, ale pokud uzná lékař za vhodné, mohou užívat i mladší děti.
Určitě se na ten doplněk zeptejte lékaře, nebo se pro víc informací podívejte na stránky http://www.vigantolvit.cz/ .
My jsme měly podobné problémy a taky jsme mazali octan gel od rosenpharmy... Zkuste ho, doporučená cena je kolem 60 - 70 kc, takze nic závratného a za zkousku to stoji :)
ono je bolest nožiček a nožiček. aby za tím nebylo něco víc. Třeba bolesti klouby.
co si mám představit pod bolesti nožiček? Chodidel, nebo kloubu?
Zkuste octan gel, nám se osvědčil :)
U nás taky pomohl vigantol, ještě že ho máme :)
Vigantolu jsme taky dávali zvýšenou dávku nějaký čas a vše už je v pořádku :-)
Zkuste třeba Nurofen nebo Colavital
Taky jsme na to dávali Vigantol a pomohl, vše je už jak má být :-)
Předepsal nám ho doktor, ale to není problém si ho nechat předepsat, ta lahvička vydrží opravdu dlouho takže to člověk nemusí nijako shánět
Já na to také v dětství trpěla a moje děti to mají taky tak. Pomáhá nám vymazat nohy obyčejnou Alpou a zabalit do teplé deky, bolest přejde.
To často bývá nedostatkem vitamínu D, řeší se to většinou podáváním Vigantolu, je to ověťený lék, doktoři ho předepisují už dlouho
Taky jsme to takhle měli u 8-mi letého syna a doktor mu předepsal pravidelně dávat kapičky Vigantol a teď už je to naštěstí dobrý. Teď už našeho druhého dítka dáváme už od miminka kapičku denně a vše je dobrý.
Vigantol jsme kapali kvůli bolavým nožičkám a pomohlo :-)
Vigantol jsme taky dávali, s naším prvním do roku (to se předepisuje každému miminku) a s naším druhým jsme dávali 2 roky víc kapiček kvůli kostem a pomohl vše se dalo do pořádku.
Můžu se zeptat - to vám předepsal lékař nebo se dátakto Vigantol pořídit i bez receptu?
Náš kluk měl taky problémy s nožičkama, doktor nám předepsal kapičky Vingatol, které obsahují vitamín D a přestalo to :) on se prý doporučuje dávat celkově dětem ve vývoji
Ono je pravda, že hodně pomáhá už to jak chladí, už to ulevuje.
Za mě také almiral. Pěkný den, Pepa
;-)Dobrý den, jen jsem Vám chtěla doporučit Vigantol vitamín D , Mohl by vám pomoc, je to na nožičky, křivici. Malá to dostává a vše se lepší a moje kamarádka to bere taky na imunitu i na koste zkuste to zato nic nedáte.
Mě na bolesti nohou pomáhá Almiral gel. Chladivá mast. To zabírá skoro hned
To máte pravdu, my ho máme doma také
Tak já nevím co přesně pomáhá nejvíce. Už jsem zkusila leccos.
Na bolavé klouby a svaly Almiral gel
Klouby mě nebolejí, ale na ty svaly je to vynikající
Díky za upřesnění, je pravda, že s namoženými svaly problém nemám
aj malu zvyknu boliet nozicky
dobry den na kosti je prece nejlepsi vapnik:) vapnik najdete v ruznych vecech ale zase by se to nemelo prehahnet. Ja osobne davam prednost třeba ondrasovce-obsahuje vapnik,horcik,draslik a naopak nizky obsah sodiku… navíc bude diteti i chutnat mají ruzne prichute treba mandarinka atd...
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.