Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Holky při brouzdání po internetu jsem narazila na několik možností, jak rychle hubnout. Chtěla bych se tedy prosím zeptat, zda máte některá zkušenosti s účinnou dietou?
Mě chutnalo vše, já mám ráda všechno.
Tobě co nejvíce chutnalo?
Máš i koktejly, proteiny a hlavně mají skvělý chléb, polévky, tyčinky. Takže výběr je hodně široký.
A to piješ koktejly nebo jak to je?
Já určitě mohu doporučit ketofit dietu, začneš jíst zdravě a kvalitně a na váze se to opravdu odrazí.
Dle svých zkušeností ho můžu doporučit. Objednávám si ho tady odsud, kde jsem se zaregistrovala a posílají mi různé nabídka a akce, takže je to super, protože kolikrát i nějakou korunu ušetříš https://www.kimchiclub.cz/eshop/4-kimchi
O kimči jsem už někde četla a píší, že je to super potravina. To bych mohla taky vyzkoušet, protože to by mě zajímalo.
Hlavně záleží na skladbě jídelníčku ;) ten pohyb je pak až to poslední. Od té doby, co jím kimchi, které mi zahání chuť na sladké a hlavně mě na dloho zasytí, tak mi začla jít váhá krásně dolů.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.