Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý den, co se Vám prosím osvědčilo na pocit plnosti, nadýmání a špatné zažívání? Budu ráda za doporučení na konkrétní produkty.
za mě jsou nejlepší tato probiotika www.czechvirus.cz/probio15 měla jsem je po atb léčbě a byla jsem s nimi uplně bez problému
Holky, kde je prosím koupit na internetu? Poradíte?
Doporučuju vyzkoušet vitální houby. Pomoct by Vám mohla Lví hříva, Čaga případně Hnojník obecný. Začala bych s extraktem a následně brala tabletky. Velmi kvalitní zpracování mají na houbičky.eu.
Připojím se do diskuze. Nikdy mě nenapadlo uvažovat o houbách jako o něčem co by mi mohlo pomoci na zažívání. Proč prvně ten extrakt a ne rovnou ty tabletky?
Protože extrakty jsou mnohem silnější než jedna tabletka, takže je beru na akutní potíže, aby byl účinek hub rychlejší a větší. Můžete se podávat sama tady https://www.houbicky.eu/lvi-hriva-hericium-erinaceus-100ml-extrakt/. Já s nimi mám velmi dobré zkušenosti. Mají mnohem více účinků a při dlouhodobém úžívání se mi teda o dost zlepšil zdravotní stav. :)
Zkuste probiotika s prebiotiky a dalšími účinnými látkami Simplebiotix. Mě teda na podobné potíže, jaké popisujete skvěle zafungovala.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.