Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj holky, tak už i na mě přišlo nachlazení to pravé podzimní. V lékárně jsem mi doporučili na rýmu a ucpaný nos bylinný sprej Rymastop - uvolní nos okamžitě. Je vhodný pro nás těhotné (30.týden), ale teď se mi k rýmě přidal i kašel a škrábání v krku tak se chci zeptat jestli mi můžete některá poradit co v těhotenství na tyto neduhy, díky ;-)
Zaměřila bych se na posílení imunity, pak nebudeš muset řešit nějaký kapky a spreje. Mně i rodině skvěle funguje Pangamin. Beru ho už několik let.
Ahoj, souhlasím :) Taky ho užívám a jsem moc spoko
Nám se osvědčily tyhle bylinný kapičky https://www.altaherba.cz/kouzelne-kapky-tinktura
Kup si vitamín D3, dá se koupit i ve formě kapiček. Já si ho kupuji od naturevia.cz a nebyla jsem nemocná už ani nepamatuji.
Já beru dlouhodobě vitamín D od Biominu, příspěvek níže, ale teď mi byl doporučen ještě Imuno Protect, je jak pro dospělé, tak pro děti, jdu do toho už kvůli složení, navíc mám teď dlouhodobější problém s laktozou, takže řeším i toto.
Nabízí taky zcela přírodní sirup ze 14 bylin. Ten mám vyzkoušený, že zabírá u dětí.
Posilovat si imunitu je určitě fajn. Líbí se mi, že kouzelné kapky jsou zcela přírodní.
Vyzkoušejte taky přírodní přípravek Kouzelné kapky od Altaherby. Posilují imunitu
Zkuste si kapky dát do aromalampy, krásně provoní celou místnost a krásně se dýchá.
S kapkami mám problém, ale ten sprej určitě vyzkouším. Vím, že Rosenpharma má skvělé přípravky.
My máme dobrou zkušenost s Pinio Nasal kapkami nebo sprejem od www.rosenpharma.cz
Chce to vitamín D, já beru dlouhodobě a jsem bez viroz a nachlazení.Dobrý je od Biominu, mám D3 Extra, stačí brát jednou týdně, tobolky jsou ve vegan složení.
Já jsem za klasické vitamíny, co jsou k dostání v lékárně
Nápodobně akorát vždycky tápu jaké si objednat -_-. Ty máš zkušenost s jakými ? Užíváš nějaké dlouhodobě ?
Holky a nezkoušeli jste podpořit imunitu kozím kolostrem?
Jsou to cca tři měsíce co ho dávám dětem. Líbilo se mi to složení a hlavně kolostrum je složka, která má v sobě strašně moc, takže věřím tomu, že to tu imunitu posílí.
S jakou značkou máš prosím konkrétně zkušenost ?
je hodně kapek, spreju do nosu, stači si pouze vybrat. U nás už dlouhe roky používame pouze Nasivin
je Nasivi vhodny i pro deti?
na klasickou rymu, resp nachlazení zkus Nasivin, jen nevím, daz ho muže užívat i tehotná, porad se v lékarně
Holky byla jste některá na porodu císařem? jak moc to pak bolí? a vydržela bych to i bez prášků od bolesti?
Bez analgetik to určitě nevydržíte, ale já jsem si před císařem objednala tu novou pumpičku s analgetikem, která mi 3 dny po operaci pumpovala analgetikum přímo do rány.
Tak to zní opravdu velice dobře, kolik to tak stojí? nebo to hradí pojišťovna?
Pojišťovna ji zatím bohužel nehradí, musela jsem si ji zaplatit sama, před operací jsem zaplatila v lékárně 4 tisíce korun, a ta mi ji doručila přímo do nemocnice, kde jsem na operaci šla.
Já jsem třeba na nachlazení rala Cčko. Byla to taková tří týdenní kúra, která posílila můj organismus a zatím jsem jako rybička.
Taky jsem brala čečko, to je podle mě nejlepší řešení, jak na posílení imunity. Já jsem konkrétně měla tuto kúru https://www.bonaloka.cz/asta-sorb-c/ a spokojenost.
Hele a jak přežíváš toto chladné období? Přes vánoce celkem teplo, teď zase zima, že by psa nevyhnal... Pozoruješ nějaké zlepšení tvé imunity? Jdi třeba víc odolná nebo už jsi nějakou tou rýmou prošla?
Zkus navštivit lekarnu zeleny anděl je přirodni a dobra
Taky mě to potkalo a je to hodně nepříjemné, taky jsem dostala doporučení na bylinný sprej a k tomu vitaminy a aby miminko bylo zdravé tak beru femibion
Ten je dobry snad na vse :)) taky jsem to cetla na te jejich strance, maji je aj v tv pri reklame bolimevkrku.cz
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden může být pro Berany v oblasti lásky zajímavý a dynamický. Možná budete čelit nečekaným změnám nebo novým zážitkům ve vašem partnerském životě. Je důležité zůstat otevření a empatičtí vůči potřebám partnera. Pro... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.