Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Byl jste někdo na Clinical Hair & Health? Mám problém s lupy a mastnými vlasy, už hodně dlouho a už si opravdu nevím rady a našla jsem tuhle kliniku tak by mě zajímaly vaše zkušenosti.
Mně se nejen dělají lupy ale hlavně mě opravu hodně svědí kůže na hlavě, někdy je to až nesnesitelný. Zkoušela jsem nějaké hydratační šampony, ale nic moc :-(
A AbiCare šampon jsi zkoušela? Mě taky hodně svědila pokožka hlavy, dělaly se mi i trochu lupy ale nijak extrémně. Ale tenhle šampon mě zbavil obojího, tak ho vyzkoušej, dá se normálně koupit v lékárně :-)
Ne tak ten jsem ještě nezkusila, tak se na něj zajdu zeptat. Jestli mě zbaví aspoň toho svědění tak budu úplně spoko :D díky moc :)
Tak koukněte na clinicalhair.cz specializují se na tyhle problémy a mně moc pomohli.
A jak to tam řešili? Koukám, že tam dělají vyšetření vlasové pokožky o tom jsem už něco slyšela…pomáhá to?
Ano, udělají ti trichologické vyšetření aby zjisitli příčinu problému a díky tomu to můžou efektivně řešit, přečti si o tom vyšetření na jejich stránkách https://www.clinicalhair.cz/trichologicke-vysetreni/
Já s tím mám problémy už dlouho. Co já vyzkoušela přípravků a nic :-/
Nechci zakládat znovu diskuzi tak se jenom připojím…budu taky ráda za vaše zkušenosti, děkuju :-)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden, milí Berani, můžete očekávat zvýšenou energii a vášeň ve všech oblastech vašeho života. Planeta Mars, váš vládce, bude mít pozitivní vliv na vaše osobní a profesionální vztahy. Je to ideální čas... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.