Diskuse na téma Zničené vlasy

Ahoj holky, potřebovala bych poradit s vlasy. Po několika letech barvení a používání žehličky jsou mé vlasy úplně zničené. Jsou suché, lámavé, bez lesku a bez života. Zkoušela jsem různé masky a olejíčky, ale zatím bez většího efektu. Moje vlasy vypadají jako sláma a už si nevím rady. Máte nějaké tipy na produkty, které vám pomohly zachránit vlasy? Nebo nějaké domácí recepty, které stojí za vyzkoušení? Jsem otevřená čemukoliv, protože už opravdu potřebuji vlasy zregenerovat. Moc děkuju.

Avatar
Avatar
Sandriskaa včera 21:09

Čauky, já jsem teď nedávno vyzkoušela vyzkoušela tento obnovující olejíček do vlasů od Glow Room https://www.revolutionhair.cz/e-shop/55961-glow-room-repair-hair-oil a musím říct, že mě fakt mile překvapil. Viděla jsem na něho hodně pozitivní reakce na instagramu, tak jsem si na zkoušku jeden objednala. Já jsem měla po létě hodně suché a lámavé vlasy a fakt mi to hodně pomohlo. Už po prvním použití byl vidět rozdíl. Doporučuju :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 42 roku 2024 přináší pro Berany zajímavé výzvy a příležitosti. Vaše energie a nadšení budou na vrcholu, což vám pomůže dosáhnout osobních i pracovních cílů.V práci můžete očekávat nové projekty nebo nab&iacut... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat