Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahojte ženy, jak bojujete s podzimním nachlazením? Jak posilujete imunitu?
Ahojte, koukám, že všechny jdeme přírodní cestou, to je super. Já se snažím více spát, piju bylinkové čaje a používám esenciální oleje. Jsem do nich nadšenec - teď jsem vyzkoušela esenciální olej citron a směs Immbooster od Holistific https://holistific.cz/products/smes-esencialnich-oleju-imm-booster. Difuzér u nás fičí permanentně a tyhle 2 oleje nevadí ani mému muži :) citron voní jako když rozkrajete čerstvý citron a ta směs je taky voňavá.
Jak co nejlépe podporovat dlouhodobě svoji imunitu a energii? Co vám pomáhá k aktivnějšímu životu?
Dobrý den, já se svojí imunitu snažím podporovat už několik let a dřív jsem měla velmi dobrou zkušenost s wobenzymem, který doplňuje tělu potřebné enzymy ke správnému fungování celého imunitního systému. Bohužel však má dlouhodobě výpadek, ale v posledním roce jsem ho nahradila pomocí doplňku obsahujícího aktivní enzymy Walzym .cz, který koupíte v lékárně. Jen si musíte dát pozor, aby vám lékárník nenabídnul jinou třeba pro ně výhodnější variantu, ale neobsahující potřebné enzymy v potřebném množství. Mají i případně variantu pro děti, walzym junior, který dokáže podpořit dětskou imunitu. Je vhodný i pro lidi, kteří aktivně sportují k lepšímu výkonu a rychlejší regeneraci těla.
Mně se dlouhodobě osvědčilo několik věcí, pravidelný pohyb, dostatek spánku, otužování a vyvážená strava. Co mi ale opravdu pomohlo s energií a imunitou, je zelený ječmen od Green Ways. Piju ho každý den a cítím, že mám víc vitality a méně únavy. Obsahuje spoustu vitamínů, minerálů a antioxidantů, které podporují tělo přirozenou cestou. Pokud chceš něco, co ti pomůže dlouhodobě, určitě ho doporučuji vyzkoušet.
Ahoj, já jsem teda doma všem "naordinovala" kozí kolostrum. Je to skvělý přírodní doplněk, který je na imunitu perfektní. V tomto období ho vždy pravidelně zařazujeme :) Máme ho od https://www.bioalis.com/ a je perfektní, krásně pomáhá :)
Prosím tě, jaké účinky má kozí kolostrum? A liší se nějak od kravského? Já jsem o Bioalis taky uvažovala, líbí se mi jejich složení. A ty kupuješ kolostrum i pro děti?
moc díky ženy, vyzkouším ten komplexní multivitamín
já si myslím, že základem je hlavně vitamín C, ať už z potravy, nebo suplementovat :) jinak vitamíny taky objednávam z notina, i pro celou rodinu, je to i fajn jako dárek, pokud nevíš co jiného pro ně
https://www.notino.cz/centrum/pro-zeny-komplexni-multivitamin-s-mineraly-7032132/m beru tady toto a ted tam na notinu mají i slevy, tak určitě využij, ať ušetříš nějakou tu korunu :D
joo, tak do utužování mě nikdo nedostane.. jaký ty suplementy konkrétně užíváš prosím?
já osobně ted první sezonou zkouším otužování, když ne v přírodě, tak aspon doma ve sprše. A určitě dobré podporovat organismus vitamínama, který ti v zimě chybí. Beru komplexní multivitamín, který se zaměřuje paměť a duševní zdraví, obranyschopnost a imunitu. Docela mi vyhovuje :))
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.