Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Co používáte na kocovinu? je něco, co pomáhá nebo trpíte stejně jako já na druhý den...?
U mě funguje polévka a pořádně se z toho vyspat :-))
Dobrý den, jaké máte zkušenosti s tímto přípravkem www.lekarna.cz/alcovit-med-sacky-3x15g?
ahoj úplně snadno zakoupíte si elektrickou tužku doteré nahrajete knížku a tužku zapnete, otevřete si knížku a na levé straně je dole namalované tlačítko pro zapnutí, což tužka se spustí a vše vysvětlí. Poté si už můžete vybrat buď kvíz, nebo čtení či informace o jednotlivých zvířátkách například. Třeba jaké zvuky dokáží vydávat a tak dále.
tak tento komentář jsem jaksi nepochopila, ikdyž jsem zatím nic ještě nepopila. Kdo mi to vysvětlí? díky předem.*5**5*
Sama jsem nenašla nic, co by mi pomohlo. Polévka další den mi dělá dobře, ale kocovinu mi nezničí.
Já chodím sportovat, procházka, běh, kolo....abych to z těla dostala....
A právě úžasný jem že se další den nebojím řídit, protože díky Alcovitu se alkohol nevstřebá všechen do krve a jde z těla ven.
Ahojky chtěla bych toho pro své zdraví, co možná udělat nejvíce!
Jééé tento přípravek je úžasný, ještě do nedávna jsem o něm vůbec nic nevěděla, dokud jsem nedostala doporučení od mé známé!
Jejda, to jste mi udělali radost s tímto doporučením, moc se mi to líbí!
Ahoj ano toto užíváme taky bez toho bychom se snad už ani neobšli! Je to parádní věc!
Jéééé to je skvělý nápad jako dárek, škoda, že mě to nenapadlo už dřív! Mohla jsem to nadělit pod stromeček.
asi slepacia polievka
Já jsem vyzkoušela snad všechno, ale jediný, co mi stoprocentně zabírá je Alcovit. A je super v tom, že můžu další den řídit a nemusím čekat do odpoledne…
Alcovit jsem nedávno vyzkoušela a mile mě překvapilo, jak mi pomohl.Taky doporučuju http://www.lekarna.cz/alcovit-med-sacky-3x15g/
Třeba kyselice nebo lák z okurek, džusíček, ale jinak jsem celý den nepoužitelná. A ty přípravky z lékarny odzkoušené nemám, zase tak blbe mi nebývá.
Jej tyjo to bych určitě mohla koupit tchýni, to by určitě užila! A mohla by z toho mít i velikou radost!
Doted jsem brala jako záchranu domáci džus zředěný s vodou a polévku. Ale jestli alcovit předchází kocovině, určitě taky vyzkouším.
Zaručeně ti zabere. Pak napiš, jak moc ti pomohl
Určitě aspoň vyzkouším :) . Vždy po večírcích chodím maximálně se psem, ale celý den jsem KO. No a poraďte ještě, kdy si ho berete?
Alcovit jsem nedávno vyzkoušela a mile mě překvapilo, jak mi pomohl.Taky doporučuju
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Týden 44 v roce 2024 přináší pro Berany spoustu energie a příležitostí k osobnímu růstu. V tomto období se můžete cítit obzvláště motivováni k dosažení svých cílů. Využijte tento nával energie ke krokům vpřed, ale zároveň buďte ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.