Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Prosím nějaký účinný sprej na rýmu ?
Tento sirup mě zaujal, hlavně proto, že je zcela přírodní.
Mám malou dcerou, chodí do školky, jí dávám na posílení imunity Altaherba sirup ze 14 bylin.
Ano, děti máme už starší, ale díky nim nebývají tak často nemocné.
Užíváte je celá rodina i s dětmi?
Co se týká posílení imunity vyzkoušejte kouzelné kapky od www.altaherba.cz
Když se tu bavíme o lécích a doplňcích, tak nemohli by jste mi doporučit něco na posílení imunity ?
Mně pomáhá sprej do nosu od Rosenpharmy, tím že je mentolový tak mi vždycky protáhne nos.
Mě vyhovuje kombinace nosního spreje pinio a kapky dávám do aromalampy. Funguje to skvěle.
Už jsem to taky vyzkoušela, moc dobře se pak dýchá, a pokud si takto provoníte ložnici, tak se i dobře spí.
Mě se to Pinio nelíbí, dráždí mě sliznici v nose. Musím zkusit něco jiného.
S kapkami do nosu mám problém vždy, ale sprej je fajn.
Ahoj, podle mě je nejlepší nastartovat v těle a podpořit imunita tak aby jsi vůbec žádný sprej nepotřeboval ;)
Já kupuju to klasické balení, co má třeba rosenpharma.
Musí se tam udělat nějaká pauza když jde o dlouhodobé užívání ?
Jsou i nějaké volně prodejné spreje na alergickou rýmu ?
Mně na rýmu zabírá pinio-nasal od rosenpharmy :)
Používám od nich sprej a kapky si dávám do aromalampy. Dobře se mě pak dýchá.
mám dcerku, má 4 roky a taky nás to trápí a přemýšlím, že zkusím Nasivin sirup. Máte ho někdo vyzkoušený?
Taky když máte silnou rýmu tak máte tak dodřenej nos ? :(
Máte zkušenost s rýmou u miminek ? Jsou nějaké kapičky přímo od narození ?
Měsíc zpátky jsem v lékárně kupovala nasivin kapičky pro sni ne měsíční miminko, takže ano určitě se dělají :) kupovala jsem přímo ty sensitive www.nasivin.cz/nase-pripravky
Nemáš zkušenost i s tím jejich sirupem ?
Nechcete třeba zkusit přírodní produkty na nachlazení a jíné....
Nasivin Sinus ;-) Doporučuji opravdu ;) je pro dospělé a pro děti od 3 let :-)
My použily vnučce náplasti, napuštěné bylinkami, má rýmu a z tuho hned průdušky, lepily jsme po 4 noci a rýma odezněla a dál nic-průdušky zůstaly čisté. Poradím kde koupit.
Kolik ten Nasivin Sinus tak stojí, prosím? Je opravdu dobrý? Nevím, co už vyzkoušet na to naše věčné nachlazení.
stojí kolem 180 kč a je vážně dobrý. Fakt ho vyzkoušejte. Je z 6ti léčivých rostlin, má dobroučkou medovou chut. Je supr jak pro děti, tak pro dospěláky.
Děkuji za konkrétní doporučení :-) Tak to já se na to zeptám v lékárně a zkusíme ho :) Děkuji moc ♥ kéž by to pomáhalo i u nás
Věřím, že to pomůže i u vás. Držím palečky, at jste nemocní co nejméně. Mějte se hezky. Ahoj
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.