Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím, přidávám tip na knihu zdarma o Andské fytoterapii, jmenuje se Vilcacora léčí rakovinu a mě osobně dost rozšířila obzory. Psát si o ni můžete na mail: amc@ginet.cz
Taky prosím požádám i tip. Jsem z Olomouce, bydlím kousek od Šantovky a hledám kvalitní oční optiku. Měli byste prosím tip zajít? Potřebuji antireflexy...
Dobrý den, já tip nemám, ale spíš bych poprosila o vaše zkušenosti... Koukala jsem se na shop, kde mají skvělé věci na sport... Je to shop fitham. Máte s ním prosím zkušenost? Je to spolehlivý shop?
Fitham? Tak to je super shop, já ho mám moc ráda. Mají tam na sport snad vše, co budeš potřebovat a co budeš hledat. za mě rozhodně doporučuju :)
Holky, kde mám ty šampony Milva kupovat? Koukala jsem se a našla jsem na víc shopech... Díky moc.
Prosím tě, pokud si ten šampon od nich budeš chtít koupit, tak jedině tady https://www.milva.shop, protože tady máš jistotu, že koupíš originální šampony.
No, hlavně originální Milva šampon se pozná podle toho, že má na etiketě hologram. Tak na to se hodně zaměřit. Ale pokud nakoupíš na tom jejich ofiko shopu, tak nemusíš mít strach :)
má tu někdo vyzkoušen ovesný šampón? Je vhodný i na mastnější vlasy a pokožku?
na takový jsem na netu ani nenarazila.. kde ho kupuješ? nebo chceš koupit..
Já teda na svoje vlasy používám vlasovou péči od milva. Jejich šampony a chininové vodičky jsou skvělé. Měla jsem stejný problém - mastná pokožka hlavy, tím pádem mastné vlasy, lámavé... Ale jejich péči mi pomohla, za což jsem opravdu ráda.
A tobě ty jejich šampony pomohly? Jaký přesně sis koupila? A po jaké době jsi viděla zlepšení?
Hele, já jsem si koupila tu jejich kompletní péči. Ne jen šampon, ale i balzámy a podobně. Je tam prostě opravdu vše, co vlasy potřebují. A pomohla mi hodně. Je to tato sada https://www.milva.shop/balicek-pre-mastne-lupiny--lamave--vypadavajuce--krepovite--nerastuce-vlasy/ a jsem s ní opravdu maximálně spokojená.
Prosím o tip na nějaký eshop, kde seženu kvalitní kadeřnické výrobky na vlasy, Děkuji
Někde jsem to tu i zahlédla a doporučuji to taktéž, stránky vvitrina.cz, seženeš tam vše.
super, děkuji
máte odskoušenou značku prosalon?
já používám toto https://vvitrina.cz/cs/masky/35111-hydratacni-maska-prosalon-intensis-1000-ml.html
taktéž tedy vyzkouším
Ahoj, já ano je dobrý a vhodný na obě kuchyně. nejvíc ho požíváme s dcerou na zeleninový salát s mozzarelou dobrota :-).
Ahoj, měla bych dotaz... Máte někdo zkušenost s olivovým olejem od naturbites.cz? Jak se vám osvědčil? A dáváte ho do studené i teplé kuchyně?
Ahoj, já osobně ne, ale moje kamarádka se o něm zmínila a dost si ho chválila, zatím ho použila jen na studenou.
A už sis od nich olej koupila? Jaký jsi zvolila? A jak se ti s ním dělá? A chuťově jsi spokojená?
Objevila jsem super e-shop na takové věci.Jmenuje se to prozdravotniky.
U nás v lékárně by mi prodali něco obyčejného né moc kvalitního.Nerada tam chodím
Napadá mě asi nějaká lékárna.Tam ti musí poradit.
do každé domácnosti migranta, přinese do vašeho těla odolnost a protilátky na rýmu a kašel
Já bych vás chtěla poprosit o radu kde si nakoupit kvalitní respirátory?Ta nemoc se strašně mezi námi šíří a já mám strach,že ji dostanu budu muset jít do nemocnice.Musím se kvalitně chránit.
Ahojky holky :) Taky se prosím přidávám s prostou o radu a dobrá tip... Jak hubnete? Máte tip na dobrou a opravdu osvědčenou dietu?
Ahojky :) No, jo... Diety... Hele, já jsem včná dietářka. Takže si myslím, že můžu opravdu radit :D Hele, pokud se bavíme o dietě, tak super je Ketodiet. Ta mi opravdu pomohla. Vlastně až díky jsem začala hubnout :)
Ahoj, tak jsem se na tu ketodiet koukala a zajímalo by mě, jaký plán zvolit. Je možné, aby mi někdo třeba poradil, jaký program pro mě bude nejlepší?
Strašně ráda nakupuji kozí kolostrum od Betula
Ahoj děláte si někdo jarní detox? Máte něco ozkoušeného?
Jarní detox přímo miluji. Dělám si ho vždy na jaře každý rok.
A co na něj používáš? Nikdy jsem si nic takového nedělala,ale láká mě to vyzkoušet.
Já si kupuji ostropestřec na naturevia.Je to super věc na detox
Máte někdo pro mě nějaký dobrý tip co bych si měla koupit na bílé zuby?Velice mě také trápí zapácháním z úst.Vyzkoušela jsem toho už hodně a je to pořád samé.
Já ti mohu doporučit kokosový zubní olej.Vyzkoušela jsem ho a je to naprostá bomba.
Sice takový zubní olej neznám,ale chtěla bych ho vyzkoušet.Kde se dá koupit.
Zkus se mrknout na skinnycoco
Kde nakupujete nějaké věci na cvičení?
Já vše nakupuji na internetu.Jenom vybereš, zaplatíš a dovezou ti to až do domu.Super servis
Nakupování z domova je vážně super.A kde to vše nakupuješ?Ráda bych nějaký osvědčený obchod.
Já už dlouhou dobu nakupuji na fitham
Ahoj, už máte nakoupeno na Vánoce?
Ahojky, já už mám skoro všechno :D Jsem blázen ale nakupuji každý rok už od září ať mám v prosinci klid a můžu si užít před Vánoční pohodu. Ještě čekám na batůžky pro děti a budu mít snad úplně vše
Batůžek pro dceru také sháním. Uvažuji nad nějakým tím na kolečkách. Kde jste kupovala batůžky?
Ráda bych si koupila do svého nového bytu dobré židle.
Mám velice dobré zkušenosti když se mrkneš na kancelářzské židle
Doplňujete si vitamíny? Já sem si ted koupila na doplnění déčka vigantolvit
Ahoj, to neznám ten doplněk... pomáhá vám?
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Týden 44 v roce 2024 přináší pro Berany spoustu energie a příležitostí k osobnímu růstu. V tomto období se můžete cítit obzvláště motivováni k dosažení svých cílů. Využijte tento nával energie ke krokům vpřed, ale zároveň buďte ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.