Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím, přidávám tip na knihu zdarma o Andské fytoterapii, jmenuje se Vilcacora léčí rakovinu a mě osobně dost rozšířila obzory. Psát si o ni můžete na mail: amc@ginet.cz
Kupujete domů erotické pomůcky? Narazila jsem na e-kondomy na pár věcí co bych chtěla zkusit ale nevím jestli chodí z těch eshopů zásilky opravdu diskrétně..
Neznám, ale koukla jsem na něj, dobrý tip a výběr.
A kam jste Edito koukala?
Byl někdo v Brně v clipinhair salonu nechat si udělat společenský účes?
Ze zkušenosti vím, že pokud má pes problémy se zažíváním a musí držet speciální dietu, tak je těžké mu dávat nějaké pamlsky. Je prodo bezva, že Brit nabízí pamlsky vhodné i pro pejsky se zdravotními problémy.
Ahoj nemáte někdo nějaký dobrý tip proti nadměrnénu pocení?Ráda bych si na to něco koupila,ale nevím co.Chci něco co bude fungovat.
Třeba si zajdi za paní doktorkou a ona ti poradí.
Nerada chodím po doktorech.
Zkus si třeba něco vybrat na notino.
Ahoj, máte tip na dobrou metodu kterou si prodloužit vlasy?
Děkuji za tip na clipinhair, je tady prosímvás možnost nějakého poradenství? V prodlužování jsem zatím nováček
konkrétně je to tady toto: https://krmivo-brit.cz/cs/brit-functional-snack
Dobrý tip, díky, vůbec jsem netušila, že nějaké funkční pamlsky existují. Máme pejska na speciální dietě, tak jsme si u Britu snacky vybrali.
pokud některá z Vás dávate pamlsky, tak mohu doporučit od Britu Functional Snack, skvělé je že to sežere každý pes, náš to přímo zbožňuje
Kdo shání kvalitní osobní váhu, tak dávám tip na www.mikrovahy.cz.
A vy od nich nějakou máte? Dejte tip, která se vám osvědčila.
Aha, super, na web jsem se koukla, dá se vybrat jakákoliv váha.
Holky já chodím na prodlužování do Clipinhair už celkem dlouhou dobu a můžu říct že vždycky odtud odcházím stoprocentně spokojená
Ančo musí být předem objednaná sada kterou chcete prodloužit?
Je možné vybrat si sadu i na místě :)
Prodlužuji si také sadami z Clipinhair.cz a spokojenější sem nikdy s prodlouženými vlasy nebyla
Jiřko mám to stejně... objednávám si tu sady k prodloužení Tape in a vždycky sem moc spokojená
Já si prodlužuji pravými 100% lidskými Remy z Hotstyle
Ráda bych si objednala nějakou sadu z Clipinhair, moc se mi líbí jaký mají výběr..ale nevím o kolik vzít delší než jsou moje vlasy? :(
Petruš normálně si tam napiš oni ti poradí, taky sem si objednávala sadu v clipinhair a pomohli mi s výběrem. Já sem si nevěděla rady jak s barvou, tak sem poslala fotku a moc mi pomohli
Osobně mám zkušenost jak s clip in tak i se salonem Clipinhair a oboje super!
Já jsem si na netu koupila super tabletky H2Out na hubnutí.Byla jsem hodně zavodněná a kila šla po nich krásně dolů.Mohu doporučit.Super výrobek.
máte taky někdo zkušenost s obchodem www.happytails.cz ? já tam pro psa najdu vždy vše potřebné
Eny zkuste tady ten eshop, já sem si tu kupovala něco na cvičení už a mají kvalitní věci a hlavně velký výběr strojů včetně jiného vybavení https://www.fitham.cz/
já mohu doporučit ze své vlastní zkušenosti pumpičku, která vás zbaví bolesti při operaci, ale co jsem se dočetla tak i při císařském řezu, stála mě v lékárně 4000 a je na objednání, jelikož ji lékarna pošle do nemocnice
Ahojky... máte doma nějakou kvalitní sedačku? Moc hezké mají třeba ve scontu, máte odtud?
Dobrý den, mám odtud vícero nábytku a jsem spokojená
Ahojky, a dělají výnosy nevíte?
Jo to dělají, taky sem to měla s výnosem. Když mi volal pracovník přepravní společnosti tak sem se na tomto dohodla přímo sním
A cenu vám po telefonu nějak předem taky řekl? Na stránkách Sconta sem ceník výnosů nenašla
Eva: já chodila také na Pekařskou, na konzultaci a po absolvovaní hubnoucího programu jsem právě dostala tip na ty jejich recepty, které se u nás osvědčily
já mohu doporučit chutné a zdravé recepty, ze kterých si vždy nějaký najdu když nevím co uvařit www.svet-zdravi.cz/recepty
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.