Diskuse na téma Imunita

Zdravím, jaký máte osvědčený doplněk stravy na podporu imunity? Mě teď každý rok pravidelně aspoň dvakrát do roka skolí šílená chřipka a to i přesto, že beru vitamíny (jako Centrum a tak). Čím tu imunitu fakt posílit, co vám funguje?

Vlaďka 24.09.2024

Já na imunitu moc doporuču liposomální vitamín C. Když to vysvětlím tak svýma slovama, tak to liposomální znamená, že ten vitamín C je v té tabletce zachycen v takové formě, že se pak dobře vstřebává do těla, takže je to mnohem účinnější, než kdejaké vitamíny, které prostě často tělem jenom projdou a vyloučíme je. Beru tady tento https://www.alpik.cz/vitamin-c-liposomalni-500-mg-natios-60-veganskych-kapsli/ a opravdu můžu říct, že už jsem nebyla nemocná pěkně dlouho.

Vanda Vlaďka včera 22:07

Mě se na imunitu už loni osvědčil doplněk stravy od Wecare, má obsáhlé složení, proto dokáže organismus povzbudit, aby se lépe bránil virózám.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnu můžete cítit, že se věci kolem vás zrychlují. Práce i osobní projekty mohou nabrat na intenzitě, což vás může přivést k nečekaným výzvám. Vaše schopnost rychle reagovat na změny vám však pomůže vypořádat se se vším... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat