Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Kdo to zná, prosím o sdílení zkušeností jak s tím fungujete, jaké inkontinenční pomůcky používáte?
Každý den nosím urologické vložky, už jsem si na to zvykla
Já mám na předpis pomůcky seni
Já si v drogérii kupuju Bella control discreet a jsem fakt spokojená
Ty si taky kupuju
Vybrala jsem si nakonec vložky Seni lady, ptala jsem se na tuhle značku v lékárně a měli je takže jsem je rovnou koupila a opravdu mi vyhovují, tak jsem ráda, nakonec to není tak hrozné když se nemusím bát, že si toho někdo všimne.
Tak jsem zkusila ty kalhotky a jsou suprový, jsou opravdu pohodlný a diskrétní. Moc díky za dobrou radu.
Ty vypadají dobře, zkusím je. Děkuju za tip.
Nemáš zač, jsem fakt ráda, že jsem je objevila, protože mi to všechno tohle hodně ulehčilo.
Já nosím tyhle urologické kalhotky http://www.care4you.cz/qx21/natahovaci-kalhotky je to jako mít na sobě klasické kalhotky, nejsou vidět, nešustí, nic nepropustí, ani zápach takže můžu normálně fungovat i sportovat.
Mám s tím teď taky problémy po porodu, dá se s tím fungovat jako předtím? Sportovat, být mezi lidma...?
Jsem na tom stejně, budu ráda když poradíte spolehlivé vložky/kalhotky pro aktivního člověka, které budou diskrétní a spolehlivé
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.