Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím všechny, prosím - dáte mi doporučení na opravdu kvalitní kolagen pro starší rodiče k Vánocům? Nejlépe v nějakém dárkovém balení.
Ahoj, kromě kolagenu je důležité doplňovat také elastin, který zajišťuje pružnost a pevnost pleti. S věkem jeho produkce klesá, což vede k jemným vráskám a ztrátě elasticity. Doporučuji Elastin N Medical, doplněk stravy, který podporuje tvorbu elastinu a kolagenu, čímž pomáhá zpevnit pleť a zlepšit její vzhled. Od doby, co ho užívám, tak na té pleti je to hodně vidět :)
Taky mám s tímto kolagen dobrou zkušenost. Zkoušela jsem i jiné značky, ale vždycky se vrátím k tomuto, který je na kolena nejlepší.
Holky, já jsem letos pro rodinu taky nakoupila tyto kolageny! My je užíváme roky a jsou kvalitní a opravdu účinné www.lekarnasenimed.cz/kolagen-na-klouby-1/colafit-120-30-kosticek-navic
Za mě je nejúčinnější Colafit - sama jsem jich zkoušela vícero, ale tento kolagen je nejlepší. Je účinný, obsahuje kromě kolagenu i vitamín C a navíc je v malinkých kostičkách, které se dobře polykají. Mrkněte na lekarnasenimed.cz.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.