Diskuse na téma Kolagen jako dárek

Zdravím všechny, prosím - dáte mi doporučení na opravdu kvalitní kolagen pro starší rodiče k Vánocům? Nejlépe v nějakém dárkovém balení.

Věra 17.12.2024

Ahoj, kromě kolagenu je důležité doplňovat také elastin, který zajišťuje pružnost a pevnost pleti. S věkem jeho produkce klesá, což vede k jemným vráskám a ztrátě elasticity. Doporučuji Elastin N Medical, doplněk stravy, který podporuje tvorbu elastinu a kolagenu, čímž pomáhá zpevnit pleť a zlepšit její vzhled. Od doby, co ho užívám, tak na té pleti je to hodně vidět :)

Markéta 24.11.2024

Taky mám s tímto kolagen dobrou zkušenost. Zkoušela jsem i jiné značky, ale vždycky se vrátím k tomuto, který je na kolena nejlepší.

Zuzana Markéta 25.11.2024

Holky, já jsem letos pro rodinu taky nakoupila tyto kolageny! My je užíváme roky a jsou kvalitní a opravdu účinné www.lekarnasenimed.cz/kolagen-na-klouby-1/colafit-120-30-kosticek-navic

Dita 23.11.2024

Za mě je nejúčinnější Colafit - sama jsem jich zkoušela vícero, ale tento kolagen je nejlepší. Je účinný, obsahuje kromě kolagenu i vitamín C a navíc je v malinkých kostičkách, které se dobře polykají. Mrkněte na lekarnasenimed.cz.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden přináší pro Berany příležitost ke zlepšení komunikace ve vztazích. Je to ideální čas na sdílení pocitů a očekávání s partnerem. Singles mohou potkat někoho zajímavého v neobvyklém kontextu, takže buďte otevřen... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

211 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat