Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, nosím kontaktní čočky a poslední dobou mě trápí podrážděné oči a pocit sucha, někdy i zarudnutí. Snažím se čočky čistit poctivě, ale pořád to není ono. Máte nějaké osvědčené tipy, co na to pomáhá? Používáte třeba nějaké konkrétní kapky do očí, nebo vám pomohlo něco jiného? Budu vděčná za každou radu! 😊
Ahoj, taky nosím kontaktní čočky a měla jsem podobné problémy se suchostí a podrážděním očí. Moc mi pomohl oční sprej TEARS AGAIN, který se aplikuje na zavřená víčka, takže se vyhneš přímému kapání do očí. Obsahuje lipozomy, které zvlhčují a pomáhají regenerovat, a navíc je super, že nesmyje make-up! 😊 Další výhoda je, že je vhodný i při nošení čoček, takže se dá používat kdykoliv během dne. Já ho kupuju v lékárně Alphega, ale dá se koupit i ve většině jiných lékáren. Za mě určitě stojí za vyzkoušení, aplikace je jednoduchá a efekt je okamžitý – oči jsou zklidněné a příjemně hydratované.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.