Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Doporučte prosím nějakou volně prodejnou mastičku, co se vám osvědčila, děkuju.
Já se to snažím řešit už delší dobu a hledám nějaké nové způsoby. Tadyhle https://www.vaseplet.cz/supinata-plet/ píší že hydratace je důležitá, na to se snažím hodně pracovat ale moc to nepomohlo, zmiňují tam ale i vnitřní výživu ve formě vitamínů a minerálů + kolagen. Může tohle pomoct?
Já mám s tou suchou kůží problém na hlavě…hodně mě svědí a dělají se mi i takové velké lupy. Zkoušela jsem různé šampony proti lupům, ale nic mi nepomáhá. Můžete něco poradit?
Hodně dobrý je šampon AbiCare od Repolar. Je přímo na suchou a svědící pokožku hlavy a lupy. Mně jako jediný konečně svědění a lupů zbavil ;-)
Mně se osvědčil BetaDerm, rychle hojí a pokožku regeneruje a chrání.
A to se může používat i na obličej?
Může :) má to šetrný složení takže se může používat kamkoliv a i dlouhodobě, tak mi to říkala lékárnice.
Aha tak fajn, moc děkuju
Není za co, ráda jsem poradila ;)
Taky by se mi hodila rada, mám hrozně suchou kůži na rukou, hlavně mezi prstama, to asi ta desinfekce několikrát za den...
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.