Diskuse na téma Darování vajíček - máte někdo zkušenost?

Zdravím všechny, nějakou dobu přemýšlím o tom, že bych darovala vajíčka. Důvod je jasný - prostě někomu pomoct, nic víc.

Já jsem na jejich klinice taky darovala - dostala jsem na kliniku ve Zlíně tip od kamarádky a zase se tam chystám. Vše je anonymní, bezbolestné a rychlé.

Já jsem na jejich klinice taky darovala - dostala jsem na kliniku ve Zlíně tip od kamarádky a zase se tam chystám. Vše je anonymní, bezbolestné a rychlé.

Dubova 17.04.2024

Zdravím, já jsem se dívala na jejich stránky a taky se k nim objednám na konzultaci. Sama jsem o tom nikdy nepřemýšlela, ale teď si říkám proč někomu nepomoct.

Romana Van. 15.04.2024

Holky, já jsem vajíčka už 2x darovala na této klinice ve Zlíně www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek Vše je vždy rychlé, bezbolestné a navíc mi kompenzují veškeré peníze, o které jsem v souvislosti s darováním přišla.

Ella789 12.04.2024

Taky o tom někdy přemýšlím! Dokud sama rodinu nemám a ani ji zatím neplánuju, říkám si proč ne! Ale nevím, jestli je všechno anonymní, nevíte? Kdyby nebylo, nejspíš bych do toho nešla.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat