Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zdravím všechny, nějakou dobu přemýšlím o tom, že bych darovala vajíčka. Důvod je jasný - prostě někomu pomoct, nic víc.
Já jsem na jejich klinice taky darovala - dostala jsem na kliniku ve Zlíně tip od kamarádky a zase se tam chystám. Vše je anonymní, bezbolestné a rychlé.
Zdravím, já jsem se dívala na jejich stránky a taky se k nim objednám na konzultaci. Sama jsem o tom nikdy nepřemýšlela, ale teď si říkám proč někomu nepomoct.
Holky, já jsem vajíčka už 2x darovala na této klinice ve Zlíně www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek Vše je vždy rychlé, bezbolestné a navíc mi kompenzují veškeré peníze, o které jsem v souvislosti s darováním přišla.
Taky o tom někdy přemýšlím! Dokud sama rodinu nemám a ani ji zatím neplánuju, říkám si proč ne! Ale nevím, jestli je všechno anonymní, nevíte? Kdyby nebylo, nejspíš bych do toho nešla.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.