Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Poraďte prosím, co užívat abych se zbavila oapkujícího se zánětu močových cest. Předem moc děkuji za rady.
Tak já už ty sáčky Uroperfect manóza zkusila a opravdu mi to pomohlo a zánět se mi nerozběhl! Hodně se mi ulevilo, takže odteď už budu mít vždy jedno balení v zásobě. Mockrát děkuju za tip :)
Tak to ráda čtu, já si je už koupila, abych je měla v zásobě kdyby něco, tak uvidím.
taky sjem ho brala, doporučila mě ho kamarádka. AKorát sjem krom toho brala i probiotika, které jsou dobré na podporu imunity jako celku
Ráda jsem pomohla, snad vám to pomůže tak jako mně :-)
Určitě si kupte sáčky UroPerfect Manóza Rapid https://www.drmax.cz/swiss-naturevia-uroperfect-manoza-rapid-10-sacku?gclid=EAIaIQobChMI9Yzh5tzc6wIVzOvtCh1tzgWPEAQYASABEgJhf_D_BwE berou se hned jak začnete mít první nepříjemné pocity. Mně to zatím vždy pomohlo, aby se mi zánět nerozběhl.
Aha, super, děkuju moc za radu, hned si pro ně zajdu, snad mi to taky zabere.
Taky hledám, zkoušela jsem různé doplňky ale pořád se to se mnou táhne :(
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden, milí Berani, můžete očekávat zvýšenou energii a vášeň ve všech oblastech vašeho života. Planeta Mars, váš vládce, bude mít pozitivní vliv na vaše osobní a profesionální vztahy. Je to ideální čas... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.