Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Co je podle Vás nejlepší na ucpaný nos?
Tento sirup mám u dcery vyzkoušený, je účinný, nebývá tak často nemocná
Malému pětiletému synovi dávám Altaherba sirup ze 14 bylin.
Máte s nimi zkušenost i u menších dětí?
Dívala jsem se na jejich stránky, líbí se mi, že jejich přípravky jsou zcela přírodní.
Na podporu imunity mám výbornou zkušenost se zcela přírodními kouzelnými kapkami od www.altaherba.cz.
Nejlepší je podpořit imunitu a vůbec tu rýmu nechytit. Na to je nejlepší kozí kolostrum :)
Já radši kupuju to klasické balení jako má třeba nasivin, to velké mi přijde zbytečné právě kvůli té trvanlivosti.
Dlouho ... no tak hlavně záleží na trvanlivosti ..
Můžu se zeptat jestli je nutné u dětí používat i tu mořskou vodu ?
Za mě určitě na rýmu nasivin sensitive, pomáhá mě i synovi. Jsem maximálně spokojená
nám zase pomáhá Nasivin sirup. je to určeno pouze dětem a dovolim si říct, že je mnohem lepší než Nasivin kapičky
nikdy jsem o něm neslyšela. Je to novinka?
Nejlepší je solný roztok nebo proplachování slanou vodou. A mentolový sprej od justu na polštář či na tričko *15*;-)
To je největší otrava, hlavně, když to nemůžete vyležet. Tak mám vždy v kabelce sprej do nosu, abych mohla dýchat.
není potřeba to podcenovat. Na tohle opravdu stačí Nasivin, čaj a něco na teplotu
Já používám dobrý sprej do nosu. Uvolní nos a stejný krém.
na ucpaný nos mně pomáhá jedině Nasivin https://www.drmax.cz/nasivin-0-05-nosni-sprej-pro-dospele-a-deti-od-8-let-10ml?gclid=CjwKCAjw29vsBRAuEiwA9s-0B7-2AKFKOUhkL2Pk84Me0ITWRZgd2_pLNNPBqEuPjbzCJ5bMOGf-NhoC2fsQAvD_BwE a to jsem vyzkoušela všechno
Mě s tímto počasím už teda pěkně otravuje nachlazení. Nejhorší je ucpaný nos.
Pinio nasal mast používám vždy když mám rýmu. Do té doby jsem měla neskutečně rozedraný nos a je super, že ho i uvolňuje.
Taky ji vyzkouším. Jsem zvědavá na účinek a hlavně jsem zoufalá z toho odraného nosu.
Já mast na rýmu? Znám spreje, ale mast?
Myslím tohle https://www.rpshop.cz/ryma/pinio-nasal-mast prý je hodně dobrá. Asi ji vyzkouším jak budu nemocná.
Četla jsem o nějaké masti na rýmu nevíte někdo? Už nemůžu nikde dohledat název.
Zdravím, zkusili jste www.nasivin.cz. Je opravdu super a ještě zkracují dobu nachlazení a ještě léčí, jsem s ním velice spokojená. Tak ho vyzkoušejte doporučuji.
Také s ním mám dobrou zkušenost i jak u dospělých, tak i u dětí :-)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu můžete cítit, že se věci kolem vás zrychlují. Práce i osobní projekty mohou nabrat na intenzitě, což vás může přivést k nečekaným výzvám. Vaše schopnost rychle reagovat na změny vám však pomůže vypořádat se se vším... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.