Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Chtěla bych pro děti nějaký přírodní doplněk stravy na podporu imunity, poradíte?
Dětem dávám Vibovit a snažím se, aby mi jedly čerstvé ovoce a zeleninu, řekla bych, že se to celkem daří, ale občas mi nad tím ohrnují nos, tak si říkám, že jim ty vitamíny dávám ve formě želé bombonů. Nám dospělákům jsem koupila na podporu imunity Wecare, se kterým jsme spokojení, protože naše strava, taky občas pokulhává, tak tělu pomáháme vitamíny a minerály co jsou v něm obsažené.
Kdo jste někdy byl darovat plasmu, mohl byste mi prosím poradit, kam je nejlepší zajít v Brně a jak to probíhá? Moc děkuju za reakce :-)
Já chodím do https://www.caraplasma.cz/ jsou tam strašně fajn a odběr je vždycky úplně pohodový. Můžu tam koukat netlix nebo disney+, je to pro mě takový oddych, při kterém pomáhám a ještě za to dostanu nějaké penízky :-)
My užíváme bylinkový sirup na podporu imunity od Altaherba, obsahuje 14 bylin a je opravdu účinný a chutná i dětem.
Hmm to by bylo super kdyby konečně něco synovi i chutnalo, mají ho normálně v lékárně?
Já si teď koupila sušený černý bez https://vitaslife.cz/product/bez-cerny/ na posílení obranyschopnosti. Chtěla jsem něco přírodního a tohle je super :-)
To jsem ani nevěděla, že se dá takhle koupit, prima, děkuju za tip :)
Jojo v týhle formě je to super. Jako malá jsem s našima chodila na bezinky, ale teď už to těžko člověk někde najde
Já zase znám ty kouzelný kapky, ty se zase osvědčily mně.
Aha a kde je kupuješ?
Tento sirup na imunitu se nám osvědčil. když dcera nastouila do školy. Už nebyla tak často nemocná.
Ten neznám, ale zkusím ho synovi v období nemocí dávat.
Já od nich dávám k posílení imunity Sirup AltaHerba ze 14 bylin
Ano, dávám je na posílení iminity i dětem, hlavně pokud jsou ve škole v kolektivu.
betaglukany pro kohokoliv,prolidi i zvířata,v Japonsku je to uznáno již jako lék,bližší informace pan Vaclav Větvička,vědec na jeho stránkách
Podporujete s nimi imunitu i u dětí? Máte vyzkoušené?
Co se týká podpory imunity jsem spokojená s kouzelnými kapkami od www.altaherba.cz
Já užívám bylinný sirup na podporu imunity
A jaký sirup? Co je v něm za bylinky?
Mně se osvědčily tyhle kapičky https://www.naturevia.cz/e-shop/imunita-a-energie/vitamin-d3-efekt-400-iu-kapky/ s vitamínem D v olivovém oleji, dávám je dětem a beru je taky.
A od kolika let ty kapičky můžou děti?
To můžou i kojenci, já dávala dceři od malička, lépe to snášela než jiné přípravky
Super, díky, zkusím se zeptat jestli je mají u nás v lékárně.
Nebo se dají objednat v online lékárně, mně přišly celkem rychle takhle
Měli je, takže jsem dneska dávala poprvé.
Já je přidávala do mlíčka nebo trochu na lžičku s příkrmem
Píšou, že tři týdny, potom týden pauzu a dál brát, podle toho jak se budeš cítit.
To vypadá dobře, jak dlouho se mají brát?
Také si říkám, že bych pro děti raději něco přírodního. Vařím bylinkové čaje doma, ale jak nejsou pořádně oslazené tak to děti nechtějí :D
To znám :D chtěla bych něco co jim můžu snadno dát a ideálně bych to brala taky, teď je potřeba imunitu posilňovat.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden, milí Berani, můžete očekávat zvýšenou energii a vášeň ve všech oblastech vašeho života. Planeta Mars, váš vládce, bude mít pozitivní vliv na vaše osobní a profesionální vztahy. Je to ideální čas... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.