Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahojky, poradíte mi prosím, která klinika asistované reprodukce v Brně se nejvíce zabývá genetikou? děkuji
Zdravím, mám dotaz ohledně té genetiky obecně a DNA testů. Zajímalo by mě, jestli je možné si někde za rozumnou cenu nechat DNA test udělat s ohledem na zdravotní prevenci - abych zjistila, k čemu jsem náchylná, co mi hrozí a dostala nějaká doporučení, co dál dělat, aby se u mě třeba některé nemoci neprojevily. Máte s něčím takovým zkušenost?
Jojo, určitě je to možné. Já si nechala dělat tady ten https://chromozoom.cz/dna-testy/chromozoom-360/. Zjistíš díky němu fakt hodně, nejen, na co máš geneticky větší náchylnost, ale taky dostaneš konkrétní doporučení, jak nějakým těm možným negativním věcem předejít. Byla jsem překvapená, kolik užitečných informací jsem dostala. Má to přehledně zpracované výsledky v aplikaci, a hlavně to není jen o strašení, ale o tom, jak upravit třeba stravu, pohyb nebo životní styl, aby ses o sebe co nejlépe starala.
Já mám velmi dobré zkušenosti s Repromedou v tomto směru. Ale i v jiných, nejen v tomto :) Určitě ji s klidem doporučím dál.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento poslední týden roku 2024 přináší do života Beranů příležitost k reflexi a plánování budoucnosti. Hvězdy naznačují, že je ideální čas zamyslet se nad úspěchy a poučeními z uplynulého roku. Můžete pocítit touhu zásadněji změ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.