Diskuse na téma Co na detox

Zdravím, holky. Chtěla bych vás poprosit o doporučení na doplňky stravy, které pomáhají s detoxikací organismu. Cítím se v poslední době unavená a chci podpořit svoje tělo, ale nejsem si jistá, co by bylo nejlepší. Máte některá zkušenosti s konkrétními produkty nebo značkami, které vám opravdu zabraly? Co byste doporučily a na co si dát třeba pozor?

Avatar
Avatar
Tichavka včera 23:51

Ahoj, úplně rozumím, detoxikace může být skvělým způsobem, jak tělo podpořit, když se cítíš unaveně. Mám dobrou zkušenost s Bio Ječmenem od Green Ways https://www.gw-int.net/produkt/bio-jecmen-green-ways-tablety-210g. Je to superpotravina bohatá na vitamíny, minerály a enzymy, které podporují detoxikaci organismu a pomáhají zvýšit energii. Výhodou těchto tablet je, že jsou 100% přírodní a bio, takže tělo nezatěžují žádnými přídavnými látkami. Je důležité si dát pozor na to, aby sis vybírala doplňky stravy, které jsou skutečně kvalitní a certifikované. Já proto objednávám z Grenn Ways, kde je před nákupem je tam potřeba provést registraci. A taky nezapomeň pít dostatek vody, protože ta detoxikaci výrazně podporuje!


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 42 roku 2024 přináší pro Berany zajímavé výzvy a příležitosti. Vaše energie a nadšení budou na vrcholu, což vám pomůže dosáhnout osobních i pracovních cílů.V práci můžete očekávat nové projekty nebo nab&iacut... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat