Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý den, mám naslouchátko a paní doktorka mi doporučila používat nějaký sprej do uší - poradíte jaký?
Ano, uši je rozhodně potřeba chránit. Záněty jsou velmi nepřijemné, na čištění hodně zálěží a vaxol teda určitě doporučuji také
Děkuji všem za rady a doporučení. Něco takového jsem doufala, že se dočtu. Jdu objednat
Vyzkoušej to a uvidíš, zas taková investice to není. Ten vaxol stojí okolo 170kč a ušetříš si tím hodně trápení s čištěním u dětí
A od kolika let se ten vaxol smí aplikovat? Jde mi o to, zda bych to mohla stříknout i půl roční dceři
Mrkněte na to, však si k tomu pročtěte co a jak třeba na www.vaxol.cz a uvidíte jestli je to pro vás to pravé
No já mám vyzkoušený ušní sprej vaxol, najdeš ho třeba i tady https://www.pilulka.cz/vaxol-usni-spray-10ml?gclid=CjwKCAiAp7GcBhA0EiwA9U0mtuKfyOPjFFQFrcrUzVhNeUoWq5XGYRuHgK7dGoRoQKeoPdQQ0tTETxoCYVAQAvD_BwE, je fakt super, jsem s ním dlouhodobě moc spokojená
aha, tak o spreji vaxol jsem teda ještě nikdy neslyšela, ale koukám na ten odkaz a vypadá to super, tak to si objednám a vyzkouším
jojo, taky jsem to docenila především u dětí, že je to fakt rychlovka a né to nekonečné přemlouvání k čistění
Ano, mám s ním taky dobré zkušenosti. Dlouho jsme používali v rodině na čištění vatové tyčinky, ale tím sprejem je to rychlejší a mám dojem, že to i lépe vyčistím.
Přesně, mně vlastně o vaxolu řekla známá uplně náhodou když jsme řešily, jaké peklo to čistění uší u děti je, a tak jsem ho tenkrát koupila a supr, už je to bez řevu
10/10 tomuto výrobku, není co vytknout. Funguje
Zkusili jsme teprve jednou, ale už i tak hodnotím, že to je super. Je to mnohem rychlejší než těma tyčkama, takže u něj určitě zůstaneme.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.