Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Nemáte některá odzkoušený nějaký doplněk, co by mi pomohl s opakujícími se mykózami ? Pořád vyplachuji rosalginem, zavádím čípky, ale vždycky se mi výtok vrátí.
Můžete poradit něco co pomůže na zničené vlasy z odbarvování? Vůbec nic mi na to nezabírá, zkoušela jsem i nějaké vitamíny na vlasy, kondicionéry, masky..a pořád mám vlasy jako slámu. Co vám pomohlo? Četla jsem něco o vyšetření vlasové pokožky nemáte s tím někdo zkušenost?
To myslíš asi trichologické vyšetření, já jsem na něm byla na https://www.clinicalhair.cz/ a moc to doporučuju ;) mají pobočky ve více městěch, já jsem byla v Brně a jsou skvělí :)
Osvědčil se vám nějaký doplněk stravy pro hezčí pleť a vlasy? Chtěla bych něco zkusit, ale radši koupím něco na doporučení abych zbytečně neobjednala něco co k ničemu nebude, díky za rady :)
Taky chci něco takového zkusit, hodně čtu o kolagenu jenom nevím jaký vybrat tak jestli máte s nějakým dobrou zkušenost budu ráda když budete sdílet :)
Ahoj holky, mě se osvědčil doplněk stravy Wecare beauty, pleť i vlasy se mi hodně zlepšily a jeho chuť je příjemná - mandarinková. Jeho účinky jsem pozorovala během pár týdnů.
Výborný je tenhle kolagenový drink https://www.venira.cz/venira-premium-kolagenovy-drink-pro-vlasy--nehty-a-plet-mix-prichuti-2/ moc doporučuju, má moc dobrou chuť a hlavně mám díky němu konečně hezké, pevné a zdravé vlasy, rychleji mi rostou a mám i o dost hezčí pleť a nehty :)
Zdravím. Potřebovala bych poradit něco na záněty močáku. Bohužel jimi trpím docela hodně a vždy je to opravdu velmi nepříjemné. :( Samozřejmě vím, že musím hodně pít. Snažím se pít co nejvíce čistou vodu a čaje. Klasické čaje při zánětech na močákem, případně i blokurimu atd. Ale ráda bych něco jako prevenci, nemáte něco jiného ozkoušeného?
Beru céčko ale tekutý https://enerex-vitaminy.cz/profivit/31-liposomalni-vitamin-c-8588006007060.html a hlavně lipomazální, takže se ti dostane přes žaludeční šťávy tam kam má. :) A ještě teda beru i DEKA tam je A, D, E a K. Což jsou taky důležitý vitamíny a antioxidanty. :) Řekla bych že se držím celou zimu jako jedna z mála co nechytne všechno co kolem mě proletí. :)
Omlouvám se Sárko, ta odpověd byla dole pro Janču. :(
Ahojky, jako prevenci beru tohle https://shop.n-medical.cz/home/361-hyaluron-n-medical-uro-neo-100-ml-8594190490175.html, za mě teda super. A teď ještě s dárečkem jak koukám. :) Mě to bylo doporučeno v lékárně, tak jsme to vyzkoušela a mám to od té doby vždy u sebe. Pomáhá to k normální funkcni a můžu čít, že se mi záněty hodně ustálily a průběh je lepší a rychlejší.
Ali Moc děkuji za komentář, tak N-Medical jsem viděla i u nás v lékárně a koukala jsem na to. Ale a cena byla hodně vysoká a úplně jsme nechtěla jít do něčeho co neznám. :( Takže děkuji. :) Zeptám se i lékárnice jestli na to má nějaké ohlasy a vyzkoušela bych. :)
Jelikož se nám už trochu ochladilo a začíná konečně ten podzim, tak co berete jako na imunitu a tak? Klasicky jen vitamín C nebo i jiné?
Aha, děkuji za tip. Já jsem brala jen takový to cucací, ale myslela jsem si, že to asi nebude to pravé ořechové. :D Koukala jsem na ten lipomazal, co to vlastně je a docela mě překvapilo, jak to funguje. :) Ale určitě je to teda lepší cesta s těma vitamínama. :) Tak to zkusím.
Chtěla bych vyzkoušet nějaký doplněk stravy pro hezčí pleť, máte něco vyzkoušenýho co účinkuje?
Já užívám doplněk s kolagenem, je to přímo kosmetický kolagen, který pomáhá zlepšit stav pleti.
A od koho to je? Zkusila bych ho koupit jestli ti pomáhá
Mám kosmetický kolagen komplex s kyselinou hyalurovnou od RosenPharma, je ve formě tablet takže se snadno užívá.
Děkuju moc za odpověď, líbí se mi že je ve formě tablet a že je tam i ta kyselina hyaluronová, takže ho zkusím.
Já nám domů kupuju bylinkový sirup na podporu imunity ze 14 bylin od Alta Herba, dáváme si ho teď všichni :-)
Od nich taky občas kupuju vitamíny, mají kvalitní věci.
Já jsem si teď koupila sušený černý bez od VitasLife, chtěla jsem něco čistě přírodního a tohle mě zaujalo.
To se mi líbí, taky jsem chtěla zkusit něco úplně přírodního takže schválně objednávám na zkoušku :)
A co teď užíváte když už přišla zima abyste si podpořili imunitu?
Nejlepší jsou přírodní doplňky stravy, protože ty dokáže tělo dobře vstřebat oproti těm syntetickým.
Přesně, já si už taky kupuju jenom přírodní.
Přesně, někdo to už zmiňoval ale já jsem taky moc spokojená s těma od VitasLife
Já teď užívám zinek, je to pro správné fungování imunity taky hodně důležitý.
To jo, a mně se po něm hodně zlepšila kvalita vlasů, nehtů i pleti.
Já nejradši užívám přírodní doplňky stravy. Teď užívám tenhle https://vitaslife.cz/product/vitaslife-100-prirodni-zelezo-vitamin-c/ je to přírodní extrakt železa a vitamín C z plodů aceroly.
To vypadá dobře, děkuju, vyzkouším to. Koukám i na to magnésium glycinate, jestli by mi to opravdu pomohlo s únavou tak bych to zkusila
Vlastná zkušenost nemám, ale četla jsem že hořčík s tímhle pomáhá.
Zkusila jsem objednat tak jsem na to zvědavá. Objednala jsem si i to co si ty doporučovala
Tak dej vědět jak se potom cítíš až budeš ten hořčík nějakou chvíli užívat, četla jsem si o tom něco a prý by to s únavou opravdu mělo výrazně pomoct.
Mám dobrou zkušenost s novinku Imunohelp na imunitu od Naturevia. Líbí se mi moc jeho složení – Vitamin C, D, Echinacea, Rakytník, šípek, acerola a Zinek.
Kupuji si ho zejména kvůli Béčkům – mám po něm víc energie….
Vyzkoušejte Multikomplex od www.naturevia.cz. Je to kompletní multivitamin a multiminerál s obsahem rostlinných extraktů, trávicích faktorů a dalších aktivních látek.
Jak dlouho je potřeba sirup užívat?
Dávám ho dětem dlouhodobě, v podstatě po celou zimu.
Mám zkušenost od nich s Altaherba sirupem ze 14 bylin. Dětem ho začnu dávat než nastoupí do kolektivu. Jsou účinné.
Imunitu si posiluji kouzelnými kapkami od www.altaherba.cz
Já užívám tyhle šumivé tablety https://www.rpshop.cz/calcium-magnesium-zinek-sumive-tablety se zinkem, vápníkem a hořčíkem. Dobře se tak vstřebávají.
Od jakého věku jsou vhodné tady ty doplňky na imunitu ? Myslíte, že je už něco od dvou let ?
Chces vitamin D pro sebe neco pro dite?
Máme dobrou zkušenost s vitaminem D3 v olivovém oleji. Ten je vhodný pro všechny věkové kategorie – od kojenců po seniory.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden, milí Berani, můžete očekávat zvýšenou energii a vášeň ve všech oblastech vašeho života. Planeta Mars, váš vládce, bude mít pozitivní vliv na vaše osobní a profesionální vztahy. Je to ideální čas... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.