Diskuse na téma hubnutí

zdravím jak se vám podařilo rychle a efektivně zhubnout? a udržet si váhu

Dianadia 25.05.2024

já jsem brala inspiraci na recepty na bezhladoveni.cz tam toho mají spoustu i super kalkulačky, jde o to změnit životní styl a vydrzet, spojí vás tam případně i s výživovým poradcem, který vás změnou provede

Tichavka Dianadia 20.10.2024

Zdravím, zkusím tu diskuzi trošičku obnovit a třeba se dozvím víc rad skrz hubnutí :D I když se říká, že v létě si drží všíichni tu dobrou formu do plavek, u mě to bylo právě naopak, svoji formu jsem nikdy neměla a teď přes léto je to snad ještě horšíí. Znáte ty chutě ženy.. Co s tím? jak začít? povězte mi, jak vy fungujete, zda máte nějaký zkušenosti a rady.

Sandriskaa Dianadia 20.10.2024

Ahoj! Úplně tě chápu, léto je vždycky těžké – grilovačky, zmrzliny... Já jsem začala běhat a snažím se jíst pravidelně menší porce. Co mi pomáhá, je omezit večerní jídlo a pít hodně vody. Také jsem zařadila více zeleniny a vyhýbám se sladkostem.

diana27 Dianadia 21.10.2024

Hej, léto mi dalo taky zabrat. Začala jsem s intervalovým tréninkem a snažím se dodržovat pravidelné jídlo. Hodně mi pomohly i proteinové tyčinky, protože když mám chuť na něco sladkého, tak si dám radši to než čokoládu.

Tichavka Dianadia 29.10.2024

A co holky tedy, když nechci uplně zhubout, ale spíš nabrat svaly? Jak upravit stravu treninky a tak? Je tu někdo, kdo se v tom vyzná?

kikinkadob Dianadia 29.10.2024

Ahoj! Pokud chceš nabrat svaly, strava i tréninky jsou klíčové. Doporučila bych ti zaměřit se na silový trénink, to znamená cviky s váhou, jako jsou dřepy, mrtvé tahy, a cviky s činkami. Ideální je cvičit 3-4krát týdně a postupně přidávat na váze, aby svaly rostly. Co se týče stravy, důležité je jíst dostatek bílkovin – kuře, ryby, tofu, vejce – to vše ti pomůže k růstu svalové hmoty. Nezapomeň i na dostatek sacharidů a zdravých tuků. Co se doplňků týče, osobně doporučuji zařadit proteinové produkty. Na Notino mají super výběr proteinových prášků, ať už syrovátkových nebo rostlinných, takže můžeš najít něco, co ti vyhovuje. Já třeba používám protein po tréninku, abych tělu dodala potřebné živiny a podpořila regeneraci svalů. Stačí, když to zkombinuješ s kvalitní stravou a budeš pravidelně cvičit, výsledky určitě uvidíš! "

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:19
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:00
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:57
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat