Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
zdravím jak se vám podařilo rychle a efektivně zhubnout? a udržet si váhu
já jsem brala inspiraci na recepty na bezhladoveni.cz tam toho mají spoustu i super kalkulačky, jde o to změnit životní styl a vydrzet, spojí vás tam případně i s výživovým poradcem, který vás změnou provede
Zdravím, zkusím tu diskuzi trošičku obnovit a třeba se dozvím víc rad skrz hubnutí :D I když se říká, že v létě si drží všíichni tu dobrou formu do plavek, u mě to bylo právě naopak, svoji formu jsem nikdy neměla a teď přes léto je to snad ještě horšíí. Znáte ty chutě ženy.. Co s tím? jak začít? povězte mi, jak vy fungujete, zda máte nějaký zkušenosti a rady.
Ahoj! Úplně tě chápu, léto je vždycky těžké – grilovačky, zmrzliny... Já jsem začala běhat a snažím se jíst pravidelně menší porce. Co mi pomáhá, je omezit večerní jídlo a pít hodně vody. Také jsem zařadila více zeleniny a vyhýbám se sladkostem.
Hej, léto mi dalo taky zabrat. Začala jsem s intervalovým tréninkem a snažím se dodržovat pravidelné jídlo. Hodně mi pomohly i proteinové tyčinky, protože když mám chuť na něco sladkého, tak si dám radši to než čokoládu.
A co holky tedy, když nechci uplně zhubout, ale spíš nabrat svaly? Jak upravit stravu treninky a tak? Je tu někdo, kdo se v tom vyzná?
Ahoj! Pokud chceš nabrat svaly, strava i tréninky jsou klíčové. Doporučila bych ti zaměřit se na silový trénink, to znamená cviky s váhou, jako jsou dřepy, mrtvé tahy, a cviky s činkami. Ideální je cvičit 3-4krát týdně a postupně přidávat na váze, aby svaly rostly. Co se týče stravy, důležité je jíst dostatek bílkovin – kuře, ryby, tofu, vejce – to vše ti pomůže k růstu svalové hmoty. Nezapomeň i na dostatek sacharidů a zdravých tuků. Co se doplňků týče, osobně doporučuji zařadit proteinové produkty. Na Notino mají super výběr proteinových prášků, ať už syrovátkových nebo rostlinných, takže můžeš najít něco, co ti vyhovuje. Já třeba používám protein po tréninku, abych tělu dodala potřebné živiny a podpořila regeneraci svalů. Stačí, když to zkombinuješ s kvalitní stravou a budeš pravidelně cvičit, výsledky určitě uvidíš! "
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.