Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Poraďte jaký doplňek stravy se vám osvědčil na podporu imunity?
Na imunitní systém dobře zabírají bylinky jako rakytník, zázvor nebo černý rybíz, taky je důležité dostat do těla beta glukany nebo vitamín C. Proto jsem celou zimu brala wecare immunity, který toto všechno v sobě má a podařilo se mi zůstat zdravá bez nachlazení a nemoci.
A co teď dáváte dětem na posílení imunity?
Přidám se, poraďte něco s ideálně přírodním složením.
Já si kupuju teď sušený černý bez https://vitaslife.cz/product/bez-cerny/ je výborný na podporu imunity.
Hmm to je zajímavý, chtěla jsem zkusit něco čistě přírodního a tohel se mi líbí, díky za tip :-)
Za málo, já právě taky něco takovýho hledala a tohle je super.
Tak jsem si to objednala a ještě k tomu magnésium tak se těším až to přijde
Co teď užíváte když se mění počasí na posílení obranyschopnosti?
Kvalitní přírodní doplňky stravy má Vitaslife, já si od nich často objednávám a můžu je doporučit.
A co od nich teď užíváš za doplněk? Hledám něco přírodního na podporu imunity…
Teď od nich mám přírodní zinek a železo s vitamínem C, taky z přírodních extraktů.
Aha super to vyzkouším a hned si objednávám i to magnésium..
Taky jsem si od nich před časem objednala vitamíny, líbí se mi že mají čistě přírodní doplňky stravy
Neznam Altaherbu, ale velmi se mi líbí, že mají vše zcela přírodní.
Mám děti ve školce, dávám jim na imunitu Altaherba sirup ze 14bylin.
S tímto sirupem má taky jen ty nejlepší zkušenosti.
Dávám je na posílení imunity svému desetiletému synovi. Není tak často nemocný.
Máte s nimi zkušenost i u dětí?
Při posilování imunity mi pomáhají kouzelné kapky od www. altaherba.cz.
My už celá rodina 2 měsíce bereme D a omegu od Naturevia
Četla jsem že omega-3 mastné kyseliny a vitamín D jsou hodně důležité pro tělo a dobrou obranyschopnost organismu takže také začínám teď užívat.
Já užívám tyhle https://www.drmax.cz/swiss-naturevia-omega-3-one-a-day-cps-60 a vitamín D také Naturevia. Mají kvalitní doplňky stravy.
Také hledám něco na podporu imunity, hlavně pro moje rodiče.
A to máš nějaký kombinovaný doplněk? Poradíš výrobce? Četla jsem, že je potřeba si to hlídat a nenechat si jenom tak něco vecpat v lékárně.
Důležitý je vitamín D a omega-3 mastné kyseliny.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden, milí Berani, můžete očekávat zvýšenou energii a vášeň ve všech oblastech vašeho života. Planeta Mars, váš vládce, bude mít pozitivní vliv na vaše osobní a profesionální vztahy. Je to ideální čas... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.