Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Čauky.. ráda bych znala vaše doporučení na nějakou dobrou dietu, která opravdu pomáhá hubnout.. Existuje opravdu taková?? ráda vyzkouším cokoliv :-)
Ahoj všem :) máte prosím někdo vyzkoušené proteinové nápoje od KetoDiet? Chutnají dobře?
Já teď mám od nich syrovátkový a je vynikající, zkusila jsem hodně proteiňáků, ale tenhle je za mě nej - chuťově i vyvážeností :-) celkově mám moc ráda jejich proteinová jídla - pečivo a hodně věcí z řady Stay fit.
Je to tato https://www.ketodiet.cz/ a je opravdu bezvadná! Stojí to za vyzkoušení, jejich dietní plány jsou úžasný, já si nemužu stěžovat.. Shodila jsem přebytečná kila a držím si svoji váhu pořád :-)
Tak to je skvělé, to ráda vyzkouším :-) Koukala jsem na web a vypadá to docela dobře a lákavě:-)
Já jsem nadmíru spokojená s keto dietou, je opravdu výborná se skvělými výsledky :-)
Fakt? to je super... Copak je to za dietu, ráda ji vyzkouším..
Nikdy jsem žádnou nezkoušela.. ale chtěla bych, ale neznám žádnou dobrou, dám na doporučení :-)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden ti přináší příležitost k růstu a novým začátkům. Energie Marsu tě bude nabíjet neobyčejnou odvahou a rozhodností. To je ideální čas, abys se pustil do projektů, které jsi dlouho odkládal. Neváhej se postavit výzvám čelem; t... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.