Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý večer, máte prosím někdo zkušenost s detoxem po zimě? Chtěla bych si pořídit nějaký dobrý čaj, poradíte?
Koupíte ho přímo na stránkách značky Green idea, tady máte odkaz www.greenidea.cz/doplnky-stravy/bylinne-caje/tea03-lymforegen-caj
Zdravím, tento čaj bych ráda vyzkoušela, taky potřebuju pročistit tělo, jsem dost unavená. Poradíte prosím, kde bych ho mohla objednat?
Já jsem nedávno objevila bylinkový čaj od Green idea a je skvělý. Podporuje lymfatický systém, odvodnění, napomáhá detoxikaci a taky podporuje trávení. Piju ho teď každý den asi 14 dní a cítím se fakt skvěle.
co se týče dlouhodobé unavy a třeba i nafouknutí, zavodnění, tak doporučuju zařadit zelené potraviny jako chlorellu a zel ječmen, to je skvěly života budič:)
Leni a jaké si dávala dávky? někde jsem četla,že je to podle váhy, jinde zase jsou nějaké tabulky
@MilaKoutna to je individuální i podle váhy a tvého zdravotního stavu :) já objednávala u green ways po registraci a tam mě potom kontaktovala jejich poradkyne, která mi vše srozumitelně vysvětlila a nastavila takové dávkování,aby se tělo pročistilo, já se i dost zaměřila na akne, takže fakt podle tvých potřeb :) doporučuju se obrátit tam
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.