Diskuse na téma Detox organismu po zimě

Dobrý večer, máte prosím někdo zkušenost s detoxem po zimě? Chtěla bych si pořídit nějaký dobrý čaj, poradíte?

Blanickova 28.03.2024

Koupíte ho přímo na stránkách značky Green idea, tady máte odkaz www.greenidea.cz/doplnky-stravy/bylinne-caje/tea03-lymforegen-caj

Romana Van. 22.03.2024

Zdravím, tento čaj bych ráda vyzkoušela, taky potřebuju pročistit tělo, jsem dost unavená. Poradíte prosím, kde bych ho mohla objednat?

Blanickova 17.03.2024

Já jsem nedávno objevila bylinkový čaj od Green idea a je skvělý. Podporuje lymfatický systém, odvodnění, napomáhá detoxikaci a taky podporuje trávení. Piju ho teď každý den asi 14 dní a cítím se fakt skvěle.

lenka_ticha@centrum.cz Blanickova 19.09.2024

co se týče dlouhodobé unavy a třeba i nafouknutí, zavodnění, tak doporučuju zařadit zelené potraviny jako chlorellu a zel ječmen, to je skvěly života budič:)

MilaKoutna Blanickova 20.09.2024

Leni a jaké si dávala dávky? někde jsem četla,že je to podle váhy, jinde zase jsou nějaké tabulky

lenka_ticha@centrum.cz Blanickova 25.09.2024

@MilaKoutna to je individuální i podle váhy a tvého zdravotního stavu :) já objednávala u green ways po registraci a tam mě potom kontaktovala jejich poradkyne, která mi vše srozumitelně vysvětlila a nastavila takové dávkování,aby se tělo pročistilo, já se i dost zaměřila na akne, takže fakt podle tvých potřeb :) doporučuju se obrátit tam

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:25
42 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat