Diskuse na téma jak zhubout_?

Ahoj ženy, jaký je váš zaručený recept na hubnutí?? :-) Potřebovala bych pár kilo dolů, ale nějak se mi nedaří :-(

Anička 04.01.2024

Evi, pokud potřebuješ zhubnout doporučuji upravit stravu a pitný režim a začít se hýbat. Mě k tomu velmi pomohl program s Cvičky Onlajn. Pokud chceš mají teď od 8.1. novoroční 7 denní výzvu zdarma. Tak si to můžeš vyzkoušet. Mají spoustu lekcí, vybere si každý.

Oplatka Anička 22.01.2024

Kde se můžu zaregistrovat prosím? A potom se platí kolik? Jaké mají lekce?

Anička Anička 25.01.2024

Zaregistrovat se můžeš na stránkách https://cvickyonlajn.cz/. Vyzkoušet si to můžeš na 8 dní za 50Kč a pak měsíc/rok . Lekcí je spousta Zumba, piloxing, pilátes, HIIT, aerobic, kardio a další. :)

Romča 24.06.2023

Vyzkoušej dietu od ketodiet.cz ta je opravdu senzační a co je hlavní skutečně funguje :-) Já jsem s ní moc spokojená :-) Miluju ty jejich proteinové drinky..

evinamaluska Romča 25.06.2023

Díky za tip :-) A kolik jsi zhubla? a jak dlouho tuto dietu držíš??

Romča Romča 26.06.2023

Mám jejich dietní plán pro střední nadváhu a jsem nyní ve druhém kroku a to přechodovém.. opravdu už mám všechno svoje oblečení hoodně volné a začínám kupovat o číslo menší :-))

evinamaluska Romča 27.06.2023

Fakt jooo? Tak to je super dieta teda :-)) Tu rozhodně musím zkusit :-)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat