Diskuse na téma Darování vajíček

Dobrý večer, máte prosím někdo zkušenost s darováním vajíček? Občas nad tím přemýšlím, že bych tímto způsobem pomohla nějaké ženě, která svoje děti mít nemůže.

Samsonite 24.06.2024

Holky, taky si o tom něco přečtu. Zatím jsem se s tímto tématem nesetkala, ale proč nepomoct nějaké jiné ženě, když ta miminko mít nemůže.

Martina J. 22.06.2024

Zdravím, taky o darování vajíček občas přemýšlím, ale nevěděla jsem, kam jít darovat. Na kliniku ve Zlíně čtu ale jen dobré recenze, takže teď mám jasno a objednám se na konzultaci.

Denisa5 19.06.2024

Holky, já doporučím kliniku IVF Zlín - sama jsem tam darovala vajíčka 2x a pokaždé jsem byla spokojená. Vše je rychlé, bezbolestné a navíc mi vždy kompenzovaly veškeré náklady, které mi v souvislosti s darováním vznikly.

Ella789 15.06.2024

S dovolením se přidám do diskuze a počkám si na komentáře. Upřímně, taky mě to někdy napadne.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

61 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
203 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat