Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Jak bojujete s únavou? Nejsem žádný kávomil a na chuť kávě jsem prostě nepřišla, tak budu ráda za nějaké jiné varianty? Zdravější?
Já to mám vždycky po zimě, pomůže prostě nějako nakopnout imunitu.
Mně s únavou hodně pomohl tenhle přírodní doplněk se železem a vitamínem C https://vitaslife.cz/product/vitaslife-100-prirodni-zelezo-vitamin-c/
Slyšela jsem že to může být způsobený nedostatkem železa tak to určitě zkusím, děkuju za radu
To tím určitě může být, tak to vyzkoušej snad ti to pomůže ;)
Můžete někdo doporučit nějaký detox, který se vám osvědčil? Díky moc :)
A zkoušela jsi nějaký doplněk na podporu imunity? To by ti podle mě určitě pomohlo ;)
A doporučíš něco co se ti osvědčilo? Díky :-)
No mně se třeba osvědčily Kouzelné kapky od AltaHerba, je to bylinná tinktura na posílení imunity a přijde mi že je to fakt dost účinný
Aha super líbí se mi že to jsou čistě jenom bylinky takže to vyzkouším, děkuju
A co unavené nohy? Já každý den když přijdu z práce tak fakt trpím když si sundám lodičky, taak mě bolí chodidla… a poslední dobou to na mě nějako víc dolíhá jak jsem celkově taková unavená jak přišla zima
To znám, taky jsem v práci celý den na nohou a opravdu to cítím, taky asi proto že mám od mala plochý nohy..
Můžu z vlastní zkušenosti doporučit rootyrug.cz je to kobereček který nahrazuje chůzi po přírodním povrchu a tím stimuluje chodidla a pomáhá tak řešit ploché nohy, vbočený palec a celkově ulevuje i unaveným nohám a celému tělu, podporuje správný prokrvování atd. My po něm s manželem každý den chodíme a je to moc příjemný :-)
To vypadá moc dobře, ani jsem nevěděla že něco takovýho dělají, děkuju za radu :)
Ráda jsem poradila, navíc mně se i moc líbí ten design vypadá to u nás v bytě dobře :-)
Zkus brainer od rosenpharmy. Ten by ti mohl pomoct :) já po něm sáhnu vždycky když mám krizi :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.