Diskuse na téma Léčba neplodnosti

Dobrý den, ráda bych se zeptala na zkušenosti s léčbou neplodnosti, protože se s manželem už delší dobu snažíme a zatím bez úspěchu. Jednou jsem sice otěhotněla, ale bohužel hned na začátku potratila. Snažíme se o miminko už více než dva roky, prošli jsme základními testy (manžel spermiogram, já vyšetření krve na zjištění zásoby vajíček, ultrazvuk), a i když u nás nebyly nalezeny závažné zdravotní komplikace, stále se nedaří. Začínáme proto zvažovat návštěvu kliniky asistované reprodukce. Zajímalo by mě, jak celý proces probíhá a také bych ocenila doporučení na kvalitní kliniku, která by nám mohla pomoci. Máte nějaké zkušenosti, případně víte, která klinika v Česku je považována za nejlepší?

Lenka 17.12.2024

To ráda čtu, že máte dobrou zkušenost s touhle klinikou. Jsme tam s manželem objednaní po novém roce na první konzultaci a čím víc se to blíží, tak jsem nervóznější. Zároveň se ale i těším, protože na ně slyším jen samou chválu, takže doufám, že pomůžou i nám a že se ta naše situace někam konečně posune.

Julie 15.12.2024

Zdravím, já můžu moc doporučit kliniku IVF ve Zlíně. Mají skvělé výsledky co se týče úspěšnosti léčby, klinika je moderní a hlavně bych vyzdvihla přístup doktorů i ostatního personálu. Věnovali se nám tam vzhledem k našim individuálním potřebám a cítili jsme, že nám opravdu chtějí pomoct. Rozhodně být vámi, tak tam zajdu alespoň na konzultaci a podle toho se pak můžete rozhodnout. Odpoví vám na všechny dotazy a všechno vám pěkně vysvětlí.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat