Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Potřeby pro děti. Jak správně vybrat kočárek, jaké používat pleny, láhve, dudlíky, oblečení. Jak vybrat nejbezpečnější a nejpohodlnější autosedačku.
V dnešní době se stávají online hračkářství trendem v nakupování hraček. Lidé mnohem více využívají ...
Zdravím všechny maminky a tatínky, pokud máte 2 minutky času, prosím o vyplnění krátkého zaškrtávac...
Zdravím. Chtěla bych se s vámi poradit, jaký fusak pořídit na zimu. Chtěla bych pořídit pro mělou ně...
Ahoj, já jen že kdo by potřeboval kočárek jak už golfák nebo obyčejný, tak se mrkněte sem http://www...
Zdravím dámy, ráda bych doporučila velmi pěknou stránku na postele, matrace a ložnice. Já jsem tam p...
Jaký teploměr používáte pro mimčo? Kupovali jste ho už do výbavičky nebo později? Používáte jaký typ...
Ahoj, jaké máte nádobí pro děti? Talíře a vidličky? Musí se při výběru dát na něco konkrétního pozo...
Čauky maminy, zkoušela jste některá nosítko na mimčo? Říkala jsem si, že bych to vyzkoušela, protože...
Ahojky maminky, chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte nějaké zkušenosti s hračkou zvanou Hvězdná želv...
máte zkušenosti s monitorem dechu? Chtěla bych si ho pro miminko pořídit, zalíbil se mi ten za plenk...
Máte někdo zkušenosti s tím ohřívačem láhví? http://www.alenkaobchod.cz/detail/univerzalni-ohrivac-l...
Zdravím v únoru se nám má narodit mimko a já se dívám po výbavě. Zrovna ted řeším aktuálně koupi aut...
Zdravím maminky, jaký byste doporučily hluboký kočárek? Požadavky mám takové, aby byl co nejvíce pro...
Ahojte, přemýšlíme s manželem, že by jsme dětem a i vlastně nám pořídili stůl na stolní tenis. Nevít...
dobrý den, vybírám postýlku pro naší malou, která se má narodit, ale značek je tolik, že nevím ktero...
dobry den prosim o radu ci doporuceni na dobrou prodejnu v ostrave. budu zarizovat nejake vybaveni p...
Co máte u dětí v pokojíku na zemi? Kamrádka mi doporučovala pěnové puzzle, ale mě se líbí víc koberc...
Holky můžu se zeptat zda jste někdo kupoval plenky z e-shopu Lekarna? Mají tam tedka akci na jedny, ...
Ahoj, kompletuji výbavičku a potřebovala bych poradit s teploměrem. Nejdřív mě napadl digitální, ale...
Ahoj mamči, čím mažete svého drahouška? Máte olejíček nebo krém? A čím mažete po přebalování, aby se...
Ahojda maminy. Jaké jídelní stoličky máte pro prcky doma? myslíte, že rostoucí je fajn? narazila jse...
Nemáte tady nekdo zkusenost nejakým dobrým pracím práskem pro alergiky? je jich na trhu tolik, ze ra...
Dobrý večer, měla bych prosbu. Nevíte někdo o dobrém prášku pro mimčo. Spíše něco na citlivou pokožk...
Maminky, kde nakupujete cenově dostupné zimní oblečení? Jelikož to vydrží opravdu jen jednu sezonu :...
Ahoj, doporučí mi někdo internetový obchod s outdoorovým oblečením pro děti ?
Ahojky, poradíte někdo, kde koupit levně oblečení pro děti? Děkuji
Zdravím, mohla bych poprosit o radu, jaká značka prodává prostorné hluboké korby ? Co jsem tak proch...
Pěkný den, nemá tu nějaká maminka zkušenost s touhle mastičkou Propanthen 365 Baby ?
Ahoj, tip na pěknou hračku pro malé miminko. Sestřina dcera bude mít narozeniny a nevím co koupit. D...
Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat, zda nemáte některá kočárek značky Emmaljunga ?
nemá tu některá z maminek zkušenost s těmito plenkami ? www.muumibaby.cz Budu ráda za nějakou recenz...
Chtěla bych se zeptat jaké botičky jste kupovali dětem, když začaly chodit ? Chtěla bych pro začátek...
Ahoj maminky, obracím se na vás s dotazem a tím pádem i prosbou o inspiraci. Co letos kupujete dětem...
Nemá tu některá z maminek zkušenost s těmito capáčkami ? www.attipas.cz ?
Jaký je váš názor na kočárky, co jsou cenově od 20 tisíc a výše ? S přítelem teď diskutujeme jestli ...
chci se zeptat,jakou láhev dáváte dětem do školy.Malá má ráda čajík a než dojde do školy tak ho má j...
Dává tu některá z maminek Vigantol ? Docela by mě zajímaly názory tady na ty kapičky. Myslíte, že je...
Dají se u nás sehnat vlhčené ubrousky bez chemie a bez parfemace ?
Je tu nějaká mamča, co objednávala kočárek přes internet ? Zajímalo by mě jestli vám přišel v pořádk...
Prosím pěkně co jste dávali dětem na ucpaný nosík ? Snažím se co nejvíc odsávat a prošplíchávat mořs...
Holky, kde prosím kupujete dečky pro děti se jmény ? Nedaří se mi to nikde sehnat :(
Na jaké prodejně v Praze mají pěkný výběr kočárku pro sourozence a dvojčata prosím ?
Kam v Praze vyrazit pro kompletní výbavu pro mimčo, aby člověk nemusel lítat z obchodu do obchodu ? ...
Pěkný den, nemáte prosím zkušenost s šidítky a dudlíky ? Které vaše dítě přijalo ? :( Já už nevím ja...
Mohla bych dostat doporučení na kvalitní, bezpečnou a cenově přijatelnou dětskou autosedačku ?
Ahoj, ráda bych se tu poradila ohledně výběru dudlíku. Taky by mě zajímalo co je pravdy na tom, že d...
Ahoj, doporučíte mi prosím učící hrníčky ?
Ahoj, nemáte zkušenost s nějakými přípravky na intimní partie, co jsou určené pro děti ?
Ahoj, mohla bych poprosit o doporučení kvalitních plínek, prosím jenom jednorázové, které mají dobro...
Ahoj, přemýšlím, že bych si pořídila kompletní výbavičku do postýlky, abych to nemusela shánět po je...
Ahoj maminky, odkud máte podložku na hraní pro děti?
Ahoj maminky, co se vám osvědčilo na opruzeniny?
Doporučíte něco hojivého na hodně suchou a citlivou pokožku?
Co dávate dětem na drobná poranění nebo škrábance, aby se jim to vyčistilo a zatáhlo? My to teď máme...
Jak u dětí řešíte stravu ? Máte striktně daný jídelníček nebo povolujete i tyčinky nebo smetanové kr...
Sháním nějakou šetrnou desinfekci na ruce i pro děti. Něco účinnýho a ideálně co nejvíc přírodního. ...
Vybírám kousátko, podělte se prosím o tipy kde jste vybírali :) díky
Ahoj, kde jste kupovali klip na dudlík? Hlavně aby byl z kvalitního materiálu. Díky :-)
Ahoj maminky jaký máte hrníček pro miminko? Poraďte nějaký opravdu kvalitní. Děkuju
Sháním filtr na pitnou vodu, který dokáže přefiltrovat vodu na kojeneckou, doporučíte? Dívala jsem s...
Vybírám kousátko, podělte se prosím o tipy kde jste vybírali :) předem děkuju
Sdílejte prosím tipy kde koupit kvalitní výbavičku do postýlky, děkuju :-)
Vybírám nádobíčko pro naši malou líbí se mi nabídka od Desami, máte od nich někdo něco?
Uvažuju nad filtrem pitné vody přímo ke kohoutku, abych ji mohla používat i na vaření a na pití a ne...
Co vám pomáhá na podrážděnou kůži na zadečku?
Jaké plínečky by jste mi doporučily vzít do porodnice ? :)
Kde maminy kupujete dečky do kočárku ?
Doporučte mi prosím plenky s vysokou absorpcí?
Prosím vás, už zkoušíme čtvrtou značku plínek a malé dělají pořád zle :( nevíte, co by jí v tom mohl...
Ahoj maminky, potřebovala bych poradit co začít dcerce dávat, abych ji neměla pořád doma, protože ne...
Jakým způsobem dětem čistíte uši?
Dobrý večer, poradíte - shání výbavičku pro miminko do postýlky a taky zavinovačku a fusak. Poradíte...
Jaké kojenecké mléko je podle vás nejlepší náhrada za mléko mateřské? Jde mi hlavně o složení, aby o...
Podle čeho jste vybíraly počáteční kojenecké mléko?
Kupujete balenou kojeneckou vodu? Já teď četla že v testech ty balený vody nejsou moc kvalitní tak p...
Máte někdo zapojený filtr na pitnou vodu? Vyplatí se to? Od koho je nejlepší koupit atd. Díky moc :-...
Potřebujeme pro miminko autofusak. Ještě stále je zima a já jsem doufala, že to budu řešit až na pod...
Ahooja .. začínám nakupovat výbavičku pro dítě.. zajímá mě hlavně oblečení.. chtěla bych pro svoje d...
Join Illuminati Secret Society For Money In Walkerville Town Gauteng Call ☏ +27782830887 How To Join...
Love Spells For Relationship And Marriage Success In Johannesburg And East London Call ☏ +2778283088...
Jakou vodu používáte když vaříte dětem? Já balené moc nevěřím a tak uvažuju nad filtrem na pitnou vo...
Maminky, nemáte některá zkušenost s chráničema na bradavky? Osvědčily se Vám a kde je koupit?
Dobrý den, jakou zubní pastu kupujete svým dětem? A jaké kartáčky prosím? Dceři bude 7 let a myslím ...
Zdravím Vás maminky, nějak jsem to tady nemohla dohledat, tak bych se chtěla zeptat zda jste používa...
Zdravím, jaký máte sportovní kočárek a doporučíte mi ho? Chci hlavně, aby byl skladný, lehký a přito...
Dobrý večer, doporučíte mi praktický, prostorný a lehoučký sportovní kočár? Jaká značka se Vám osvěd...
Dobrý večer, vybrala jsem si kočárek Moon Clicc - máte ho někdo? Jste spokojení?
Maminky, mám synka - má 3 měsíce a přemýšlím o koupi nosítka. Doporučíte mi nějaké konkrétní, se kte...
Maminky, chtěla bych si pro syna (6 měsíců) koupit ještě jeden fusak - s jakou značkou jste spokojen...
Dobrý den, maminky poradíte nějaký super obchod, kde mají velký výběr kočárků a třeba i pomůžou a po...
Dobrý večer, máte prosím někdo zkušenost s nosítkem pro miminka? Vyplatí se koupit? Je to dobrá věc?...
Buy Real and Fake Passports, ID Cards, Driver's Licenses with counterfits money Euros pounds dollars...
FACE TO FACE DEAL @SOUTH AMERICA BUY SSD-CHEMICALS-SOLUTIONS FOR All BANK NOTES AND LABORATOIRES CHE...
Ahoj, od kdy dáváte dětem nerezové příbory? Díky
Dobrý večer, maminky - používáte někdo na klasické přebalování bavlněné plenky? Jak jste spokojené?
Ahojky holky, ráda bych trochu poradila co používáte v létě na ochranu před spálením pro svoje děti?...
Buy Real and fake passport, Buy drivers license, WHATSAPP : +1(725) 867-9567
zdravím, miluju provonene prádlo,ale malej se mi zřejmě osypává z aviváže , kterou dávám, máte holky...
(WWW.KINGTRUST.TO)Fresh Skimmed Dumps for carding plus cloned cards track 1&2/pin atm transfer paypa...
WWW.KINGTRUST.TO|Buy Cloned Cards ATM PAYONEE ZELLER Store Bank Login Paypal login Cashapp Login Sel...
(WWW.KINGTRUST.TO)BUY CLONED CARDS SAFE BIGGEST DUMPS CLONING PAPYPAL CASHAPP TRACK 1&2 EMV X2 CCV2...
Maminky, co se Vám osvědčilo na nošení prcka? Mám dcerku - 3 měsíce a pořád by se nosila.
HTTPS://KINGTRUST.TO SELL clone card Australia Clone ATM cards, Dumps, Paypal and western ...
WWW.KINGTRUST.TO SEARCH SITE LEGIT SELL DUMPS TRACK 1*2 CC CLONED CARDS ATM PAYPPAL CASHAPP PAYONEE ...
DUMPS ATM TRACK 1&2 SKIMMER(www.kingtrust.to)FULLZ DEAD UK CLONED CARDS PIN ATM CASHAPP PAYPAL BANK ...
Zdravím, hledám nějakou novou kvalitní značku přírodní kosmetiky a narazila jsem na tento eshop http...
Whatsapp: +16465806302 Compra licencia de conducir, dinero falso 100% indetectable. darkwebdocuments...
Dobrý večer, maminky - máte některá zkušenost s kočárkem Joolz Day5? Dívala jsem se na něj a zatím s...
Buy fake USD (WHATSAPP : +1(725) 867-9567) Buy Fake Cad Telegram: @Scottbowers12t buy real and fake...
Zdravím všechny, holky prosím - máte nějaké zábrany k posteli, když s Váma spí i miminko? Malá s nám...
buy fake passports, Buy real passport, (WHATSAPP : +1(725) 867-9567) Buy fake USD, Buy fake cad, Buy...
Zdravím všechny maminky, zrovna vybírám kočárek pro miminko a pořád nevím, jaký vybrat. Rozhoduju se...
It's not easy to cast witchcraft love spells that work immediately because a lot of handwork is invo...
+1 (210) 504-7577DMT Vape Pen zu verkaufen Der DMT Vape Pen online kaufen ist dafür bekannt, dass e...
Dobrý večer, maminky - uvažuju nad koupí kočárku Joolz Geo3 - máte ho některá? Budu ráda za zkušenos...
Venta de billetes falsos indetectables Venta de billetes falsos Compre billetes falsos de alta cal...
WhatsApp+1(719)9245623 Buy Weed,Harsh,vapes,carts,XANAX,Cocaine,Heroin,Shrooms in Qatar Dubai ajman ...
Maminky, vybírám sporťák pro syna - poradíte? Požadavky - nafukovací kola, pohodlný, prostorný, jedn...
BUY 100% UNDETECTABLE COUNTERFEIT BANKNOTE PASSPORT , DRIVERS LICENSE,ID,WhatsApp: +44 7411991231 ...
buy best quality replica banknotes undetectable Counterfeit banknotes for sale Counterfeit banknot...
Dobrý večer, maminky, kde jste vybíraly zábranu k manželské posteli? Dcerka s náma spí často a každo...
Dobrý večer, napíšete prosím jaké nosítko pořídit pro půlroční mimčo? Malý by se pořád nosil a tak s...
Payment method: Bank Transfer CRYPTO USDT/BTC Keywords: WHATSAPP+447455091589 Buy Weed Onl...
Zdravím, ženský, poradíte prosím, kde mají kvalitní a hezké zavinovačky pro novorozené miminko? Budu...
Diskutujte slušně, kultivovaně a k tématu. Nebudeme vám tu vypisovat výčet výrazů a frází, které do diskuzí nepatří, ale za použití selského rozumu ty nevhodné rovnou smažeme. Věříme, že naše diskuze pro vás budou přínosem a najdete zde odpovědi, které hledáte. Příjemné diskutování.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.