Diskuse na téma Sporťák

Maminky, vybírám sporťák pro syna - poradíte? Požadavky - nafukovací kola, pohodlný, prostorný, jednoduché skládání a dobře ovladatelný a taky, aby zvládl každý terén.

Martina 12.12.2024

Holky, taky mám Joolz a objednávala jsem ho na crystalbaby.cz. E-shop je super, chválím komunikaci, rychlost doručení a preciznost zabalení. Navíc značka Joolz je skvělá a kočárek jednak dobře vypadá a hlavně je dost prostorný a zvládá každý terén.

Barča 10.12.2024

Maminky, taky mám tento od značky Joolz a vybrala jsem nejlíp jak jsem mohla. Navíc ho mají tady zrovna ve slevě www.crystalbaby.cz/joolz-joolz-day5-kompletni-set-sage-green

Zuzana 01.12.2024

Holky, máte některá zkušenost s kočárkem Joolz? Moc se mi líbí a zajímá mě, jak jste s ním spokojené?

Adéla Zuzana 06.12.2024

Ahojky, já mám kočárek Joolz Day5 a je perfektní! Dobře se ovládá, má jen 12 kilo, odpružená kola a je dostatečně prostorný pro miminko. Objednávala jsem ho na e-shopu crystalbaby.cz ve slevě.

Elininka 12.08.2024

Holky, taky mám kočárek Valco baby a je fakt skvělý a určitě koupi nelituju, naopak, šla bych do něho znovu. Tady jsem ho objednávala www.monkeymum.com/p/valco-baby-kocarek-sportovni-sport-trend-4-black-charcoal-petite-mars-fusak-jibot-zdarma Z tohoto e-shopu mám i zábranu na postel a ke schodišti.

Zdravím, já jsem vybrala kočárek VALCO BABY Sport Trend 4 a velká spokojenost. Splňuje všechny požadavky jak píšete - kola zvládnou jakýkoliv terén, kočárek je prostorný, dostatečně pohodlný, prostě TOP. Objednávala jsem ho na monkeymum.com.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

61 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
203 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat