Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Čauky maminy, zkoušela jste některá nosítko na mimčo? Říkala jsem si, že bych to vyzkoušela, protože cestování s kočárem v mhd je příšerný a nosítko mi přijde praktičtější. Máte nějaký doporučení?
Já jsem si vybrala na Crystalbaby.cz nosítko Ergobaby adapt a jsem s ním maximálně spokojená. Je pohodlné, prodyšné a drží nožky ve správné pozici.
Podívejte se na Bejbycentrum.cz mají veliký výběr všeho pro děti, všechno mají jenom od certifikovaných výrobců, já od nich mám skoro všechno :-)
Jojo mají dobrý výběr, já znám i jejich prodejnu a mají kvalitní věci a umí i dobře poradit :)
Nosítek je celá řada. Vždy je potřeba si říct, co od něj očekáváte. Zcela jistě by mělo být ergo, to je priorita. Pak by mělo nabízet polohy pro díte. A mělo by být z kvalitního, ale i příjemného materiálu. Já jsem tento balanc našla u tohoto nosítka https://www.crystalbaby.cz/ergobaby-360-nositko-cool-air-mesh-chambray a jsem s ním teda spokojená naprosto maximálně.
Děkuju za tip, už ho mám a je perfektní. Je hezky prodyšné, drží mimi ve správné poloze a je super pohodlné :-)
Výborná nosítka má Tula ! Konečně ho už také mám a to jenom díky paní prodavačce v malvíku, která mi ho doporučila, takže kdo se v tom nevyznal jako já a potřebuje taky nosítko, tak se vydejte do malvíka v Jinočanech kde mají teda perfektní servis.
Mají v tom malvíku i ty houpačky pro mimča ? Nechci to objednávat přes eshop, protože bych si je ráda prohlídla a vyzkoušela co všechno to umí.
Ahoj holky, nosítko Babybjorn se dá koupit u několika prodejců. Vím, že ho má babyconcept, Alza, Malvik… Fakt se snačí mrknout na net :)
Já jsem už zkusila tolik nosítek... Žádné mi nevyhovovalo. V prvé řadě upozorňuji, že jsem nechtěla šátek, to je úplně něco jiného, takže jsem si žádný ani nezkoušela... Jinak po té, co jsem si zkusila pár nosítek a také přečetla pár recenzí, tak jsem si koupila nosítko ONE (https://www.babyconcept.cz/Ergonomicke-nositko-Babybjorn-ONE-Denim-Grey-Cotton-mix-d149.htm) a s tím jsem nskutečně spokojená! Je pevné, i manželovi sedí, mimi je v něm klidné... DOporučuji toto. Zdravotně a ezpečnostně vyhovuje!
Dobrý den Dášo, moc Vám děkuji za příspěvek. Jen mám dotaz... Nosítko jsem našla na stránkách, které jste zde uvedla. Je však třeba i nějaká možnost si nosítko někde vyzkoušet? Prodávají ho i kamenné prodejny?
Dobrý den, já jsem Babybjorn koupila u našeho prodejce dětských věcí. Takže si myslím, že třeba na stránách Babyconcept bude i seznam prodejců, ne? :)
Ahoj mamino, já používám jen nosítko, s kočárkem by se mi taky nechtělo cestovat, Nakupovala jsem přes babycar, měli tam na výběr různý, pro různě starý mimča, zkus se mrknout :)
S dovolením bych obnovila diskuzi - dáte mi doporučení na bezpečné, pohodlné a praktické nosítko od narození miminka? Jaká značka je TOP?
Holky, já mám vybrané na e-shopu Feedo - mrkněte, teď mají slevu na zboží 15%, což je fajn a sleva se vždycky hodí :)
Dobrý večer, teda - jsem moc ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila - sleva se vždycky hodí :) Hlavně, když máte dvě děti a pořád něco musíte kupovat.
Já mám toto nosítko a je super www.feedo.cz/babybjorn-nositko-harmony-anthracite-3d-mesh-do-15-kg a pokud budete ve feedo.clubu, máte na něj slevu.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.