Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý večer, měla bych prosbu. Nevíte někdo o dobrém prášku pro mimčo. Spíše něco na citlivou pokožku či alergii. Děkuji
Ahoj chtěla bych nějaký přírodní prášek na praní pro mou dcerku. Prostě žádnou chemii.
Já jsem používala pro své děti tento prášek https://2nature.cz/drogerie/prani/praci-gely-a-prasky/attitude-praci-gel-pro-deti-sweet-lullaby-1-05-l, měli hodně citlivou pokožku, takže jim jen tak některý nesedl. Ze spousty prášků se mi osipavaly..
Můj syn je alergik, o pracím prostředku Dalli med slyším prvně ale zaujal mě tak ho nejspíš vyzkouším
Doporučuji Vám Lovela Sensitive
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat. Dá se tento prášek koupit i v obchodě nebo jen přes internet. Děkuji.
Samozřejmě se dá koupit i v lékárně. Klidně se na něj zeptejte.
Dobrý den, tento prášek koupíte jak v kamenných lékárnách, tak na internetu. Já si jej tak kupuji běžně.
Já si tento prášek kupuji normálně v kamenných lékárnách. Když ho tam náhodou nemají, vždycky mi ho objednají a pak si jej tam jen vyzvednu.
Dobrý den, jsem ráda, že jste s práškem spokojena. Já už jej používám dlouho a pořád na něj nedá dopustit. Vypere úplně všechno.
Po konzultaci s doktorkou jsem si prášek objednala a musím říct, že je dobrý. Pere dobře, prádlo pěkně voní a zatím žádná přecitlivělá reakce na něj se neobjevila. Díky
Děkuji za radu. Zkusím se poradit v lékárně a zeptám se i na vámi uvedený prášek.
A už jste se zkoušela s někým poradit, s nějakým odborníkem? Já se zeptala v lékárně a tam mi byl doporučen prášek přímo pro alergiky a lidi s citlivou pokožkou. Jmenuje se Dalli med.
Tak jsem se ptala v drogerii, tam mi doporučili Lovelu či Persil sensitiv, ale o Dalli medu nic neslyšeli. Kde si jej objednáváš ty?
Já si jej objednávám z internetu. Zkus se podívat sem http://www.mediarepre.cz/produkty/56-praci-prostredky-pro-alergiky-a-astmatiky
Děkuji za odkaz, už jsem se na něj dívala. Prášek vypadá zajímavě, snad bude dobrý. Ještě se na něj zeptám doktorky a pak objednám.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.