Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, přemýšlím, že bych si pořídila kompletní výbavičku do postýlky, abych to nemusela shánět po jednom. Kde byste doporučili vybírat?
Koukněte na https://www.bejbycentrum.cz/ mají super výběr kvalitních věcí pro děti ;)
Mně se povedlo sehnat takovouhle pěknou výbavu, kde bych řekla, že je všechno co budu potřebovat https://www.sleepee.cz/vyhodne-sady/sada-royal-baby-s-kosikem-ocean-mint-zavinovacka-zdarma/
Nad tím Mojžíšovým košíkem taky přemýšlím ale nejsem si jistá jestli ho využiju. Máho tu některá z maminek, že by jste mi napsaly, zda je lepší ho mít nebo ne?
Já jsem si ho nekupovala, ale dostala jsem ho od rodičů a je to super věc pokud nemáš postýlku v každé místnosti ;). Cokoliv jsem v domě potřebovala udělat, uařit, uklidit, tak jsem měla malou v košíku a brala jsem ji všude s sebou.
A může v tom košíku dítě být delší dobu ? Je to na to dělané ?
Samozřejmě, to má třeba sleepee, tak tam je plnohodnotná a kvalitní matrace ;) takže to je jak kdyby spinkalo v postýlce.
Já mám moc hezkou výbavičku od české firmy Kulišárny
Měli jste v postýlce mantinel hned od začátku nebo jste dávali až později?
Já jsem měla, kvůli zimě od zdi :-)
Děkuju za odpověď, objednala jsem si soupravu s nebesami an tom Go baby, mají to moc krásné a líbí se mi, že je to česká výroba, tak se těším až budu mít postýlku komplet :-)
Taky jsem neodolala a mám tu soupravu s nebesami :-)
Já jsem si výbavičku vybrala na gobaby.cz mají velký výběr a dobré ceny
Díky za tip, mají to moc pěkné
V pohodě, za málo, já už ji používám pro druhé mimi a vydrží určitě i pro další
Taky jsem si právěže řekla, že objednám celou výbavu a nebudu to kupovat po jednom. Chtěla bych mít na postýlce i kapsář, tak bych chtěla nějakou, ke které bude aby to k sobě všechno ladilo.
Kapsáře na postýlku mi taky přijdou jako dobrá věc, když je pěkný tak to i hezky postýlku zútulní
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden, milí Berani, můžete očekávat zvýšenou energii a vášeň ve všech oblastech vašeho života. Planeta Mars, váš vládce, bude mít pozitivní vliv na vaše osobní a profesionální vztahy. Je to ideální čas... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.