Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Nemáte tady nekdo zkusenost nejakým dobrým pracím práskem pro alergiky? je jich na trhu tolik, ze radeji vyberu na doporucení.
Začala jsem používat tyto prací papírky https://ecohaus.cz/collections/vsechny-produkty. A za mě teda doporučuju i ostatním co trápí nějaké ekzémy, atopie a podobné. Jsou hypoalergenní, takže vhodné i pro děti na jejich citlivou pokožku. Mají dokonce i bez parfemace, jinak ve 4 vůních. :) Navíc je to skladné, super i na cesty a nebo i na vyčištění třeba něčeho rozlitého na koberci nebo sedačce. :)
Nejlepší jsou stejně přírodní produkty používám eko :-) koukni na milujubio.cz a je tam sekce praní a je tam spousta aviváží pracích gelů a přášků apod:)
Na alpiku mají eko prášky a aviváže, mojí dceři jen tak něco nesedlo máme atop. exém.
Co na ten atopák používáte? Nám pomáhá konopná kosmetika ale koukala jsem, že na tom alpiku mají docela výběr.
Ano mají, konopná je super a peru jen v eko šetrném prášku.
Ekologický prášek bych ráda vyzkoušela. Nevím jaký je v nich rozdíl, i na alpiku něco mají ale můžete nějaký doporučit?
Za mě z alpiku nejlepší tento https://www.alpik.cz/almawin-prasek-na-prani-univerzalni-2kg/
Používám taky, prášek ne, ale gel. Jsem s tím spokojená. Hezky voní a zároveň šetrně vypere prádlo. Už bych se nevrátila k drogerce
ahoj tam beru taky, vyhovuje mi přírodní složení pro citllivou plet a prací gely bez parfemace
Já bych vyzkoušela nějaký eko prášek, aviváž. Není v tom nic špatného a mohlo by mu to sednout.
Ahoj, můj syn je též atopik a od narození jsem zvolila eko prací prostředky. Jakmile jsem vyzkoušela jiný, byl problém. Objednávám jak už tu bylo doporučeno na alpiku.
Máte atopika? Co Vám krom eko prostředků ještě pomáhá? Dcera má taky a vcelku s tím bojujeme. Hodně mažeme konopnou kosmetikou.
My používáme mycí pěnu Atopos.
Ahoj holky, na alpiku jsem viděla dost eko drogérky, mám doma taky dítko s atopickými problémy. Co vše použíte? Jak na koupání tak praní?
vyzkousek prací prásek Dalli med, koupíš ho normálne v lekarne a není drahý. Máme ho odzkousený.
Tak jsem se na ten Dalli med prací prášek koukala a vyjde i cenove fajn. no a chtela jsem se te zeptat, jestli si myslíš, co je lepsí...jestli gel nebo prásek?
Nemáte vyzkoušený i jiný eko prostředek?
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu můžete cítit, že se věci kolem vás zrychlují. Práce i osobní projekty mohou nabrat na intenzitě, což vás může přivést k nečekaným výzvám. Vaše schopnost rychle reagovat na změny vám však pomůže vypořádat se se vším... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.