Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Podle čeho jste vybíraly počáteční kojenecké mléko?
A jak to děláte s vodou? Kupujete balenou kojeneckou? Já té balené potom co jsem četla jak špatně vychází když to testují v obchodech moc nevěřím. Koukala jsem, že jsou takové ty průtokové filtry a docela nad tím začínám vážně uvažovat. Nemáte ho někdo?
Já bych teda taky radši tu balenou nekupovala, ale když se nedá jinak…ten filtr zní jako fajn věc, to by asi stálo za to
My ho máme už několik let a je to super :) nemusím to vůbec řešit, používám na pití, vaření jenom na umývání nádobí používám nefiltrovanou vodu. Je to opravdu hodně znát i na chuti a pro ty kojence je to super řešení.
Jee a jaký filtr prosím tě máte? Od koho jste kupovali? Já už něco hledala, ale moc se v tom nevyznám, tak bych radši vzala nějaký na doporučení.
Máme filtr od firmy Dionela. Je to česká firma, která se specialuzuje přímo na výrobu filtrů, za jejich technologii získali i nějaká ocenění a vyhrály ty jejich filtry v dTestu :)
Ahaa dívám se na to a líbí se mi, že je to česká výroba to vždycky upřednostním. Zítra jim zavolám a zeptám si přímo na filtr na tu kojeneckou vodu, mockrát díky :) ještě mi prosím tě řekni, jak dlouho vám ten filtr vydrží a jak rychle teče voda skrz to? Někde jsem četla, že to teče pomalinku..
Nám vydrží skoro rok a potom se jenom regeneruje, nekupuje se celý znovu. Jinak u tohohle mi přijde ten průtok úplně v pohodě, je to trošku pomalejší, ale já už to ani nevnímám, rozhodně to nijak neomezuje, přijde mi to normální.
Hledala jsem na internetu a po diskuzích. Nejvíc mě zaujalo kojenecké mléko s obsahem kravského kolostra. Tam jsem neváhala a koupila ho, protože zrovna kolostrum má velký vliv na imunitu, což je u dětí potřeba, co si budeme.
A to colostrum neobsahuje každé kojenecké mléko, když to má takový vliv na imunitu?
Nene, každé ne. Jenom tady ta značka dělá mléka s obsahem colostra https://www.colvia.cz/mlecna-vyziva/
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.