Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, já jen že kdo by potřeboval kočárek jak už golfák nebo obyčejný, tak se mrkněte sem http://www.mt-nabytek.cz/407-kocarky/ Ty kočárky jsou tam opravdu levné! Já tam nakoupila dobře, proto předávám dál :-)
Já jsem vybrala tento od KINDERKRAFT, teď ho mají zrovna tady ve slevě, mrkněte www.feedo.cz/kinderkraft-select-kocarek-sportovni-yoxi-pure-black Má velká kola, takže zvládne každý terén, je lehký a přesto pohodlný pro prcka.
Holky, pochlubte se - jaký máte sportovní kočárek? Vybírám teď pro dcerku a nejsem si jistá, jaký vybrat.
Mrkněte na e-shop feedo.cz - já u nich nakupuju fakt často a objednávala jsem u nich i celou výbavičku pro miminko, kočárek, fusak, prostě všechno. Mají super ceny a hlavně, když jste ve feedo.clubu, čerpáte samé výhody. Teď třeba s kódem POHODA10, máte slevu 10% a to už u nákupu poznáte.
Zdravím, já bych zase koupila spíš pořádný a v osvědčeném e-shop - poradíte? Kde mají velký výběr kočárků za super ceny?
My teda máme kočárek Joolz Day+ a nemám mu snad vůbec co vytknout – je odolný, má super kola, korbičku, snadno se skládá a je to opravdu prémiová kvalita, na crystalbaby.cz jsme ho objednali za super cenu a přišel navíc opravdu rychle.
Moc díky za tip na tento e-shop! Mají fakt obrovský výběr, vše skladem, super ceny a pokud dávají něco zadarmo k objednávce, to vždycky potěší:)
Zdravím, mrkněte na feedo.cz - mají tam teď k některým značkám kočárků fusak zadarmo. Navíc tam mají akce často, takže tam nakupuju ráda a opakovaně.
Holky, nemáte doporučení na dobrý e-shop, kde nakoupíte výhodně. Vybírám sporťák a rovnou i fusak na podzim/zimu.
Nemáte někdo tenhle kočárek https://www.crystalbaby.cz/127-joolz-day moc se mi líbí a budu ráda za osobní zkušenosti, děkuju :-)
Holky, napíšete prosím, jaký konkrétní kočár máte? Chtěla bych nějaký lehký, skladný a přitom pohodlný pro prcka.
Maminky, mám od nich sporťák značky PETITE&MARS Airwalk a je perfektní. Je lehký, skladný a přitom dostatečně pohodlný pro syna. Taky ho mám ze stránky feedo.cz - jsem v jejich clubu a mám slevy na zboží.
Já mám kočár od této značky a jsem moc spokojená. Mrkněte na feedo.cz, mají velký výběr a super ceny.
Holky, taky vybírám sportovní kočárek pro dcerku. Celkem se mi líbí značka Petit&Mars, máte někdo zkušenost?
Já mám tenhle https://www.bejbycentrum.cz/detske-kocarky/kombinovane-kocarky/abc-design-salsa-4-air-2023-zdarma-adaptery.html a je suprovej. Snadno se skládá, je lehký, stabilní a z kvalitních materiálů.
Taky máme tenhle, jenom trochu jiný model a jsem s ním fakt spokojená :-)
Dobrý den maminky, kde jste nakupovali výbavičku pro mimča? Kočárky, nostíka, kosmetiku a další věci? Volili jste kamenné prodejny a všechno vyzkoušeli a nebo pohodlí domova a eshopy?
Objednávala. :) Ne že bych si nechtěla věci vyzkoušet a osahat, ale strašně mě to nebavilo. Nemám moc ráda nakupování po krámech, ještě s bríškem k tomu, to pro mě bylo peklo. Objednávala jsem odsud https://www.crystalbaby.cz/, kočárek doporučuji značky Joolz, mají na nějaké teď i akce. Skvělé, jednoduché na ovládání, doporučím vzít v setu a nemusíte se pak už o nic starat a dokupovat. Nosítko jsem měla od Ergobaby, tam doporučím zase ergonomické mají nějaké i rovnou s novorozeneckou vložkou. :) Kosmetiku jsem tam brala taky. Španělská, kvalitní, netestovaná na zvířatech. Velmi příjemná na pokožce. :)
Dík za tip. Já to mám teda úplně stejně. Jako jednou za čas mám chuť jít něco koupit, ale to není moc často. Hodně dám na recenze, vyhledala jsem si ty značky co jste psala a na ty josu opravdu moc hezké ohlasy. Stránku si celou projdu a věřím že tam něco najdu. :)
Taky od nich mám kočárek a je parádní. Opravdu prémiová kvalita, nemám mu co vytknout a všichni nám ho chválí :-)
Také bych řekla, že levný kočárek nemusí být zrovna ten nejlepší. My máme také Noordi Fjordi 2022 a jsme spokojeni, na rozdíl od jiných rodin, které sázely spíše na cenu než na kvalitu.
Levné? To ale není zrovna dobrá recenze, ne? My se teda řídíme spíše kvalitou. Za nás je skvělý kočárek Noordi Fjordi 2022. Má pořádnou konstrukci a můžu s ním kamkoli. Nejsem nijak omezená terénem. Dívala bych se taky po kvalitních kolech. Koukněte sem: https://www.malvik.cz/Noordi-Fjordi-2v1-Chocolade-2022 .
Píšeš o kvalitě a zrovna Noordi Fjordi nemá tu nejlepší recenzi na netu. Jaký je rozdíl mezi třetí a čtvrtou generací tady těch kočárků? To se kvalita tak výrazně zvedla?
Ahoj holky, máte prosím některá zkušenosti s tímto kočárkem https://www.malvik.cz/Noordi-Fjordi-2v1-Chocolade-2022? Jak jste s ním spokojeny? Hlavně, co se týká kvality? Díky moc.
Já měla původní Noordi Fjordi, je pravda, že ty materiály nic moc, i tak jsem si za ním stála, protože je hrozně praktický. Kamarádka si koupila ten nový model a je už propracovanější, má lepší materiály a jinou konstrukci.
Za mě Noordi Fjordi úplně bez problémů, nová generace není vůbec poruchová. Kočár se dobře skládá, je praktický a lehký.
Ahoj, no takto… :) Já měla původní Noordi Fjordi, je pravda, že ty materiály nic moc, i tak jsem si za ním stála, protože je hrozně praktický. Kamarádka si koupila ten nový model a je už propracovanější, má lepší materiály a jinou konstrukci. Koukám, že ty máš předvybraný už ten 2022, to je ta 4. generace. Tam bych do toho šla :)
Díky moc. Jsem ráda hlavně za osvětlení těch problémů, protože kočárek se mi líbí moc, ale docela jsem se bála skrze ty negativní recenze :)
Asi myslíte původní model, tam prý bylo dost reklamací, ale model 2022 je vymakaný, nepromokavé materiály, pevná konstrukce, má jiná kolečka. Já jsem spokojena.
Kde mají pěkné dečky do kočárku ? :)
My ji máme z tamaiti. Zamlouval se mi jak vzor, tak i materiál :)
Nemáš od nich pro děti i oblečení ? Chtěla bych dceři objednat nějaká bodyčka a zajímalo by mě jestli velikostně sedí ? :)
Velikosti odpovídají tak jako všude jinde :) Minulý týden jsem malé objednala tady ty kouzelné šatičky https://www.tamaiti.cz/divci-saty-s-kratkym-rukavem-myska-a-vcelka-frugi/ a opět musím vychválit ten materiál a celkově zpracování.
Mrkněte na e-shop GoBaby mají toho spoustu, já od nich mám skoro všechno do kočárku a autosedačky. Je to česká výroba a máš možnost si sama vybrat látky.
Tam mají moc hezké věci a hodně dobré ceny, díky za tip
Za málo, a je to kvalitní, já už všechno používám pro třetí dítko a pořád je to jako nové.
Fakt? No tak to je super, já už jsem dneska tak nějak smířená s tím, že nic nevydrží, takže to jsi mě potěšila
Holky a mají nějaký věrnostní program, díky kterým máte třeba slevy? Nevíte?
Ano, mrkněte na jejich stránky a záložku feedo.club, najdete tam veškeré informace. Taky u nich ve věrnostním programu jsem a mám slevy na zboží, což je super. Taky mají velký výběr všeho a musím pochválit celkový servis a komunikaci.
Holky, sháním pro syna zrovna jídelní židličku a sleva by bodla :) Nevíte, mají slevy i na jídelní židličky?
Já mám od nich tuto jídelní židličku od značky Chicco a zrovna ji mají ve slevě, tady máte odkaz www.feedo.cz/chicco-zidlicka-jidelni-polly-magic-relax-blue-passion Navíc k židličce teď dávají i dárek - dětskou výživu Gerber.
Holky, já doporučím Joolz AER+, dlouho jsem vybírala a tento je opravdu nejlepší www.crystalbaby.cz/aer-kocarek-space-black_n Kočárek váží jen 6 kilo, pohodlně jej složíte jednou rukou a přitom je pohodlný pro dítko.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.