Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, já jen že kdo by potřeboval kočárek jak už golfák nebo obyčejný, tak se mrkněte sem http://www.mt-nabytek.cz/407-kocarky/ Ty kočárky jsou tam opravdu levné! Já tam nakoupila dobře, proto předávám dál :-)
Já sháním tašku na kočárek a nějaký univerzální potah na madlo u kočáru, nevíte kde sehnat?
Ahoj, kde jste kupovali peřinku a polštářek do kočárku?
Ahoj, chtěla bych se zeptat co se týče kočárků, tak kde v Praze mají největší výběr ? Rozhodně nechci kočárek objednávat přes internet, ale chci se na něj osobně podívat, vyzkoušet co umí a taky podle toho jak mě zaujme designově.
Za mě je to určitě malvík v Jinočanech, mají teď novou prodejnu a je fakt moc pěkná, sice o něco menší než byla ta původní, ale za to mnohem přehlednější :) www.malvik.cz/Prodejny/Malvik-FAMILY-Jinocany
mám Joolz v trojkombinaci a jsem s ním spokojená.
Ahoj Majko a jaký kočárek sis z babyplace objednávala ?
Jé, dala jsem špatný odkaz :) máme tenhle www.babyplace.cz/sportovni-kocarek-emmaljunga-nxt-90/
Erika: jak jste s ním spokojená ? Taky se mi moc líbí jejich kočárky.
ahojky :) tak my jsme nakonec vsadili na kvalitu a kočárek jsme si vybrali tento https://www.babyplace.cz/emmaljunga-scooter-4/ :)
Já mám od nich tento sporták https://email.seznam.cz/#inbox/32583 a jsem spokojená :)
Objednávala jsem si kočárek od emmaljungy s hlubokou korbou a sporťákem :)
Já jsem nemohla odolat tomuhle golfáči :) www.outdoorbaby.cz/stockholm-stroller-elodie-details-graphic-grace-s1016.html plus neberu v potaz to, co jsem ještě nakoupila k tomu :D
Když už bych se rozhodla pro kočárek přes internet, tak jedině z www.babyplace.cz., protože přesně jak píše Emur, taky když se podívám na název stránky, tak si myslím, že to nebude žádný trhák a kvalita nic moc.
No zajimava stranka, preferuji spise zamerenejsi obchody na kocarky.:D Kdyz uz jsem vybirala, koukala jsem predevsim na net obchod - mybabystore.cz/cs/9-maclaren, je spolehlivy a vybrali jsem si tam krasny golfák.:)
Tak já mám kočárek taky kupovaný z internetu klasickekocarky.cz, cena byla taky minimálně o polovinu levnější než funglovka, ale nešlo absolutně poznat, že se jedná o již použitý kočárek. Nějaký ošoupaný bych rozhodně nebrala
Upřímně musím říct, že už první věc, která mě odradila od toho, abych na odkaz klikla, je adresa se slovem nábytek, představuju si, jak rvu ten dřevěný kočár kamkoli… brrr… věřím, že se najde spousta lidí, kteří uvítají extrémně levné kočárky, aniž by se zajímali, proč je cena tak nízká, ale já osobně patřím spíše k těm, kteří do dětí raději investují, protože věřím, že se mi to jednou vrátí, kočárek i všechno ostatní jsme kupovali s manželem buď osobně v obchodech nebo na ebambinu, které je prověřené.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.