Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Chtěla bych se zeptat jaké botičky jste kupovali dětem, když začaly chodit ? Chtěla bych pro začátek zvolit něco pohodlnějšího a měkkého, určitě bych nechtěla hnedka dítě rvát do tenisek.
Ahoj, ráda bych obnovila diskuzi a nezakládala zbytečně nové vlákno. Nemáte náhodou někdo zkušenost s eshopem Dětská obuv Žirafa? Dívala jsem se, že tam mají moc hezké boty, ale potřebovala bych sehnat opravdu kvalitní co něco vydrží.
Já tam beru dceři od prvních capáčků po teď. Nedávno jsem brala ve výprodeji tyhle https://www.detskaobuvzirafa.cz/detska-nepromokava-obuv-richter-2656-7271-6821-nautical-lavend-viol/, mají je teda jen v jedné velikosti, ale mají tam vícero botiček. :) Všechny jsou super, kvalitní a certifikované a vydží. Taky jsem chtěla kvalitní proto jsem hledala už od mala, aby se jí nekazila nožička a jsem ráda že jsem na Žirafu narazila. :)
Paráda, tak to jsem moc ráda, že se někdo ozval. :) Dívala jsem se i na recenze a ty jsou teda taky moc hezké, takže to vyzkouším. :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.