Diskuse na téma Zavinovačky pro miminka

Zdravím, ženský, poradíte prosím, kde mají kvalitní a hezké zavinovačky pro novorozené miminko? Budu ráda za tip na spolehlivý e-shop.

Marika N. 18.10.2024

Dobrý večer, já jsem si právě objednala zavinovačku v setu z e-shopu kennyshop.cz. Zavinovačka je z pravého peří, vypadá hodně kvalitně a dostala jsem k ní webinář zdarma (Mít peřinku není všechno), tak se těším až se na něho podívám.

Agáta Marika N. 20.10.2024

Holky, to je e-shop paní Evy Kiedroňové - od té jsem v těhotenství měla zakoupené on-line kurzy týkající se péče o miminko a byly skvělé. Taky od nich peřinku Maxi Dráček mám a určitě ji doporučím. Je kvalitně zpracovaná, teplounká a hlavně prcek se v ní cítí dobře.

Stella Marika N. 23.10.2024

Holky, taky jsem peřinku Dráček od nich objednala a jak už tady bylo napsáno - je skvělá, dobře zpracovaná a teplá, prostě ideální na podzim a zimu. Mám tuto www.kennyshop.cz/set-4v1-dracek-modry-s-puntiky Malý je prcek, narodil se předčasně a už se chystám objednat větší taky od nich.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

61 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
203 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat